Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Billetterne forsvinder nu!

Skal du have plads på tilskuerpladsen ved Odense Horse Show sponsored by ECCO, så er det nu, du skal igang med at købe billet, for dagsbilletterne til lørdag er udsolgte, men der er håb endnu!

 

Har du tænkt dig at tage til Odense Horse Show for at opleve alt det spændende som sker under stævnet, så er du nu, du skal til at træffe en beslutning, hvis du ikke har købt billet. Det er især lørdagsbilletterne der er rift om.

 

Dagsbilletterne til lørdag dag, den 17. november er udsolgt, men man kan heldigvis fortsat købe heldagsbilletter til lørdag, så får man også aftenens show med, og dermed også omspringningen i den store Grand Prix-klasse.

Arrangørerne fortæller, at de har sammensat et flot, sjovt og stemningsfyldt show lørdag aften, og showet er programsat til at slutte kl. 22.30.

 

Har du lyst til at gøre lørdagen i Odense til en særlig festlig dag, så er det også fortsat muligt at købe den kombinerede VIP-spisebillet til lørdag den 17. oktober. Med i denne VIP-spisebillet er foruden den lækre middag om aftenen i Helgstrand Dinner Lounge, det ellers lukkede vip-arrangement, hvor Le Mans legenden Tom Kristensen vil komme med et indlæg.

 

Se mere på Billet.net

 

Kilde: JBK Horse Shows

 

Billede

(arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 07-10-2015 kl. 20:15 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: CDIP "Pony Masters 2012" af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider