Grønne vinder 3. kvalifikation af Bundgaard Byg Cup

I weekenden blev 3. og sidste kvalifikation af Bundgaard Byg Cup afviklet i Herning Rideklub. Der var tæt kamp om topplaceringerne blandt de mange velgående dressurheste, men vinder af kvalifikationen blev Michael Grønne Christensen på den pragtfulde hoppe Holballes Deeba. Finalen i Bundgaard Byg Cup afgøres d. 14-15. november i Randbøl i forbindelse med Blue Hors Dressur Festival.

Samlet sejr til Michael og Deeba
Der var 18 rytter til start i lørdagens første afdeling af kvalifikationen, hvor rytterne skulle ride Intermediare I. Vinder af klassen blev Karsten Hansen (ESRK) med Quantos, som opnåede 71,096 %. Lige i hælene på ham kom Michael Grønne Christensen (SØR) og Holballes Deeba med 71,009 %, mens 3.pladsen gik til Lene Ejby Christiansen (ÅSNR) og Kjærholm's Abutsiaq med 70,219 %.

14 ryttere gik videre til søndagens Intermediare I Kür. Her var det de samme tre ekvipager, der vandt de første tre pladser, men der blev byttet om på rækkefølgen. Vinder af Küren blev Michael Grønne Christensen og Holballes Deeba med 73,917 %. Lene Ejby Christiansen og Kjærholm's Abutsiaq blev nr. 2 med 73,750 %, mens 3. pladsen gik til Karsten Hansen og Quantos med 73,708 %.

Det betød, at Michael Grønne Christensen samlet set vandt turneringens 3. kvalifikation med 144,926 %. Karsten Hansen blev samlet nr. 2 med 144.804 %, og endelig sluttede Lene Ejby Christiansen på en samlet 3. plads med 143,969 %.

Turneringens to første kvalifikationer blev afviklet i henholdsvis Holte og på Broholm. I Holte vandt Louise Lunde Pedersen (NSR) og Royal Flush V, mens Daniel Bachmann Andersen (BIS) og Blue Hors Bentley løb med sejren på Broholm. Stillingen i Bundgaard Byg Cup kan ses her.

Om Bundgaard Byg Cup
Bundgaard Byg Cup er en kendt og traditionsrig landsdækkende turnering for ekvipager, der har opnået min. 60% ved start i en Prix St. Georges ved B-stævner eller 63% ved start i Prix St. Georges ved C-stævner i kvalifikationsperioden. Bundgaard Byg Cup rides over tre spændende kvalifikationsrunder i Intermediaire I og Intermediare I Kür. De 20 bedste ryttere går videre til finalen for at dyste om den prestigefyldte titel som vinder af Bundgaard Byg Cup.
Bundgaard Byg har bygget utallige ridehaller og stalde til dansk ridesport. Bundgaard Byg giver ridesporten en spændende og interessant turnering, samt en kyndig partner, når der skal bygges til heste og ryttere.