Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tag forskud på julen, og julekonkurrencen, her

Oktober er startet, og efteråret er kommet. Hestene skal snart klippes, dækkener skal findes frem, stalden skal kalkes og klargøres, og mange af de heste der har stået på døgnfold indtil nu skal ind om natten. Ja, sommeren er endegyldigt forbi for denne gang.

 

Men for at det nu ikke skal blive alt for trist, så har vi på Hestenettet, sammen med en af vores søde sponsorer; Rytterkompagniet.dk, besluttet at tage lidt forskud på den kommende juleglæde ved at lave en oktober konkurrence fra på mandag. Fire hele uger med ledetråde hver dag og mulighed for at vinde fede præmier der passer til årstiden og kan forsøde den mørke tid rundt omkring.

Hver uge bliver der udtrukket en vinder blandt dem der finder den røde lille hest i ugens løb, og man får et lod hver gang man finder HN hesten.

 

 

Den allersidste dag bliver hovedpræmien udtrukket blandt alle dem der har deltaget i månedens løb, og her gælder det naturligvia om at have så mange lodder i puljen som muligt. Der er altså masser af chancer for at vinde en af de lækre præmier og masser af muligheder for at bruge de små grå.

 

Hovedpræmien er en makeover til en værdi af 10.000 kr der kan bruges hos Rytterkompagniet.

Den lille røde HN hest gemmer sig, sædvanen tro, hver dag et sted på siden og det er naturligvis kun dem der finder den og klikker derpå, der deltager i dagens konkurrence.

 

Vi håber rigtig mange vil være med, god fornøjelse og held og lykke til jer allesammen.

 

Læs mere om konkurrencen her.


Tilføjet d. 04-10-2015 kl. 22:04 af i kategorien Konkurrencer.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider