Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

JBK vil ikke bryde kontrakt med Odence

Dansk Ride Forbund har i dag meddelt, at de har forhandlet sig frem til, at der kan afvikles en dobbelt World Cup kvalifikation i Herning, og peget på JBK Horse Shows som samarbejdspartner. - Det er en opgave vi meget gerne vil forsøge at løfte, men vi agter også at leve op til vores aftaler i Odense, understreger Jens Trabjerg

 

-Vi er da stolte over, at Dansk Ride Forbund gerne ser os som arrangør af en dobbelt World Cup i messecenter Herning, men jeg må understrege, at vi ikke har været en del af de forhandlinger, som jeg kan forstå Dansk Ride Forbund har ført med Dansk Varmblod og messecenter Herning, understreger Jens Trabjerg, der er direktør for JBK Horse Shows.

I dag offentliggjorde Dansk Ride Forbunds formand Ulf Helgstrand resultatet af forhandlingerne med MCH Messecenter Herning og Dansk Varmblod i en nyhed på forbundet hjemmeside, læs nyheden: Håb om dobbelt World Cup i Jyske Bank Boxen

 

Jens Trabjerg understreger, at JBK Horse Shows har en kontakt og et godt og givende samarbejde med OCC Odense Congres Center og Odense by, et samarbejde som man er meget glad for, og særdeles tilfreds med. Det er i år 9. gang JBK Horse Show arrangerer World Cup-stævne i dressur i Odense, og de sidste forberedelser er i fuld gang forud for stævnet, der afvikles over 11 dage fra den 8 til 18. oktober.

JBK Horse Show har siden succesen med afviklingen af det tredobbelte EM i MCH Messecenter Herning i 2013, arbejdet på at få en dobbelt World Cup til Danmark (dressur og springning). Et sådant stævne stiller udvidede kapacitetskrav, og her er rammerne i det ellers velfungerende OCC, lige af de mindste, og en tilladelse fra FEI til et sådant dobbeltarrangement vil ikke kunne opnås her. Derfor har JBK's ledelse arbejdet først på, at få stævnet i Jyske Bank Boxen i MCH Messecenter Herning og siden, en World Cup afdeling i springning, til den kommende multiarena i Ørestaden i København. I sidste uge stod det dog klart, at planerne om World Cup afdeling i Ørestaden i springning, også måtte skrinlægges.

- Der er ingen tvivl om, at MCH Messecenter Herning, Herning by og Jyske Bank Boxen ville være det perfekte sted til at afvikle en dobbelt World Cup kvalifikation. Vi havde et godt og givende samarbejde med de professionelle aktører i messecenteret og kommunen i forbindelse med EM i Herning, og jeg er sikker på, at vi kunne løfte opgaven. Der skal dog ikke herske nogen tvivl om, at vi har nogle kontraktlige forpligtigelser i Odense, og dem har vi i dag, efter Dansk Ride Forbunds udmelding, bekræftet på skrift overfor OCC, kommunen og vore øvrige samarbejdspartnere i byen, at dem agter vi naturligvis at overholde, understreger Jens Trabjerg.

 

Kilde: jbkhorseshows

 

Billede

(Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 26-09-2015 kl. 12:45 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider