Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Gl. Nøglegård Støtter Brysterne - kom og hjælp!

Den 2.,3. og 4. oktober 2015 står Gl. Nøglegård bag arrangementet i både hestens og

hundens tegn med det gode formål at støtte kampen mod brystkræft.

 

Så er det igen i år tid til at Gl. Nøglegård Støtter Brysterne. Så sæt kryds i kalenderen pak hele familien og vær med til at hjælpe Gl. Nøglegård med at støtte brysterne.

 

Bliv en del af arrangementet og find Gl. Nøglegård Støtter Brysterne på Facebook , hvor der ville være nærmere information vedrørende arrangementet.

 

Over hele weekenden vil der være fri mulighed for at shoppe alt hvad hjertet begærer til både hunden og hesten. I deres madbod er der mulighed for at købe mad og drikke, og her går hele overskuddet til Støt Brysterne.

 

Støt Lyserød Lørdag og STØT BRYSTERNE

Kræftens Bekæmpelse arrangerer den 3. oktober 2015 Lyserød Lørdag, som er en del af Støt Brysterne med det formål at gøre opmærksom på og indsamle penge til foreningens arbejde med brystkræft.

 

Frivillige, forretninger m.fl. fordelt over hele landet arrangerer forskellige aktiviteter på dagen, og man har i Lynge valgt at bakke op omkring sagen.

 

Selv om der sker store fremskridt hele tiden, er der hvert år omkring 4.800 danske kvinder, som bliver ramt af brystkræft. Brystkræft ses med stigende hyppighed fra 25-30-årsalderen, med størst hyppighed hos kvinder over 60 år. Chancen for at overleve brystkræft i Danmark er steget støt gennem de seneste 30 år, men vi er endnu ikke i mål, og brystkræftsagen er stadig vigtig at kæmpe for.

 

Gl. Nøglegård i Lynge afholder Lyserød lørdag - Støt Brysterne den 2.,3. - 4. oktober 2015, hvor der vil være forskellige aktiviteter på adressen Gl. Nøglegårdsvej 33, 3540 Lynge.

 

Billede

 


Tilføjet d. 25-09-2015 kl. 12:54 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider