Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stutteri Stasevang gentager succesen og tilbyder ryttergymnastik

Grundet den store efterspørgsel der var på ryttergymnastikholdet i foråret har Karin Hoffmann valgt at fortsætte succesen og starter et nyt Ryttergymnastikhold op i november, så nu har du muligheden for at gøre noget godt for dig selv og din krop.

 

Læs også: Susann legede med bolde, så nu er hun en bedre rytter

 

De fleste mennesker har ubalancer og skævheder i kroppen af den ene eller anden grund, som også påvirker vores ridning og gør, at vi ikke får det optimale udbytte ud af vores ridning. Mange af de udfordringer vi har i dagligdagen tager vi med op på hesten. Men sådan behøver det ikke at være! Du kan med meget små værktøjer løse disse udfordringer ganske enkelt. Du vil derfor opleve, at du får ENDNU mere udbytte ud af din ridning og undervisning allerede efter den første træningsgang.

 

Billede

 

Ryttergymnastik® er forskellige øvelser for dig som rytter, der tager udgangspunkt i Centreret Ridning®. Du vil blive mere smidig, få bedre balance, øge din koordinationsevne og få et bedre flow i kroppen. Der vil være fokus på at træne din "svage side," så du bliver mere lige i kroppen gennem forskellige øvelser. Ryttergymnastik® er for dig, der gerne vil få en bedre forståelse af din krop og hvordan den indvirker på hesten når du rider, så du kan få et bedre samspil med din hest.

 

Holdet begynder mandag d. 9. november og de følgende 3 mandage - altså 4 træningsgange i alt, fra kl. 19 -til 20. Træningen foregår på Stutteri Stasevang, Stasevangsvej 7, 2970 Hørsholm i caféen på 1. sal. Prisen er uændret, kr. 400,- pr.md., der betales ved tilmelding via linket her.

 

Billede

 


Tilføjet d. 25-09-2015 kl. 16:30 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider