Vallø Sportsrideklub har Danmarks bedste klubhold i dressur

Under en flot blå september himmel blev finalen ved DRF-mesterskaberne i dressur for klubhold afviklet på Middelfart Ridecenter (MRC). 24 hold havde meldt til start i mesterskabet, hvoraf seks hold var gået videre til finalen. ValløSportrideklub hold 2 havde efter lørdagens ridt lagt sig i front, og den føring bibeholdte holdet, der søndag eftermiddag kunne kåres som vinder af DRF-mesterskabet i dressur for hold. Middelfart Ridecenter havde i samarbejde med Catago valgt at bruge stævnet til at gå ind i kampen mod brystkræft, og holdene kæmpede derfor også om at ride flest penge hjem til 'Støt Brysterne.' Denne konkurrence blev også fundet af Vallø Sportsrideklub, idet klubbens hold 1 fik skrabet 11.150 kr. sammen til det gode formål.

Med særdeles flot ridning vandt Vallø Sportsrideklub (VAL) hold 2 DRF-mesterskabet 2015 med en samlet procent på 441.755. Vinderholdet bestod af følgende fire ekvipager: Cathrine Dufour/Chantal Skovvang, Rune Willlum Hansen/Neikos, Joachim Chr. Thomsen/Aarø's Ghandi og Kathrine With Petersen/Moresco Essenbæk. 2.pladsen i mesterskabet gik til Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK). Holdet, som opnåede en samlet procent på 427.849, var sammensat af følgende ekvipager: Karsten Hansen/Jægersminde's Dream On, Mille Larsen Warncke/Langkjærgaard's Donna Fetti, Begitte Skov Larsen/Clarrice og Camilla Søndberg Thomasberg Andersen/Rafaella K. Midtsjællands Rideklub (MSR) blev nr. 3, Rideklubben Ørsted Holme (RØH) blev nr. 4, Sønderborg Rideklub (SØR) nr. 5 og Hedensted Rideklub (HDR) nr.6.

57.450 kr til Støt Brysterne
Det er 3. gang, at Middelfart Ridecenter afholder DRF-mesterskab for hold, og som noget nyt i år kunne rytterne i lørdagens ridt donere et bidrag til kampen mod brystkræft via en sponsor; jo højere procentsats, des højere donation. Udover at få sponsoreret sine ridt pr. procent, kunne holdene også indsamle gaver, som gik på auktion til rytterfesten lørdag aften, og som var med til at øge holdets samlede pulje. Vallø Sportsrideklub hold 1 var det hold, der fik samlet flest penge ind - hele 11.150 kr. blev det til. Samlet fik Middelfart Ridecenter og DRF-mesterskabs holdene samlet 57.450 kr ind, og beløbet går ubeskåret til Støt Brysterne.