Sejr til Kjellerup Rideklub i Dressurens Venner-Cup finalen

I søndags blev 2. afdeling af finalen i Dressurens Venner-Cup afviklet på Middelfart Ridecenter (MRC). Seks klubhold var kvalificeret til finalen, og efter gårsdagens ridt havde Kjellerup og Omegn Rideklub (KOOR) lagt sig i spidsen for konkurrencen. Det resultat blev der ikke pillet ved, og det var derfor holdet fra Kjellerup, der vandt den prestigefyldte cup for C-stævneryttere. Ertebjerggaards Sports Rideklub blev nr. 2, mens Hovgaard Rideklub blev nr. 3.

Finalen i Dressurens Venner-Cup blev afviklet over to dage. Alle rytterne var på banen begge dage, hvor to af rytterne fra holdet red LA2, og de to andre red LA5. Procenterne fra de tre bedste ryttere fra hvert hold lørdag blev lagt sammen med de tre bedste procenter søndag, hvorefter vinderne blev kåret. Og som nævnt gik sejren til Kjellerup og Omegn Rideklub, som fik et samlet resultat på 424.646 %. Klubben havde været ramt at lidt uheld op til finalen, og der havde været udskiftning blandt hestene, men det betød åbenbart ikke noget, for KOOR var alligevel det bedste hold.

En Cup for klubryttere
Lørdag var der tæt løb mellem Kjellerup og Omegn Rideklub og Ertebjerggaard Sports Rideklub (ESRK) - kun 1,4 % skilte de to ad. Men i dag leverede KOOR en rigtig flot præstation, hvilket betød, at holdet vandt med 5,2 % til Ertebjerggaard Sports Rideklub - der fik 419.404%. Vinderholdet bestod af: Marie Witt Poulsen/Dundee H, Stinna Foldberg Nielsen/Foldbergs Romanique, Katrine Rosa Bjørklund/Daan og Karen Marie Bruun/Vimogårdens Ricca Donna. På 3. pladsen kom Hovgaard Rideklub (HRS) med 404.498 %.

Til det vindende hold var der 10.000 kr. samt et foredrag om sadler og tilpasning af sadler med INGDAM'S. Hver rytter på vinderholdet modtog også et gavekort på 2000 kr. fra INGDAM'S.

"Vi fik betalt vores overnatning på Brogaarden i Strib af Dressurens Venner, og vi havde en rigtig hyggelig weekend, med vores hold og resten af vores team. Lørdag aften var vi til et arrangement på ridecenteret i forbindelse med en "Støt Brysterne" indsamling. Komikeren Torben Chris underholdte, og der blev indsamlet over 57.000 kr. Det var et virkelig godt arrangement, og vi valgte på finaledagen at bære en pink sløjfe på vores ridejakker - for at vise vores støtte til de kvinder der bliver ramt af brystkræft. På vegne af Kjellerup og Omegns Rideklub vil jeg gerne sige tak til Dressurens Venner, Middelfart Ridecenter og alle andre der gør det muligt at stable sådan en cup på benene, og det er i hvert fald ikke sidste gang, vi deltager med et hold fra KOOR. " Sagde en meget glad Karen Bruun fra det vindende hold.

Se alle resultater her: Resultater