Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Overgrebsmand fanget på video

En britisk mand, der har misbrugt en varmblodshoppe, er blevet pågrebet efter at han blev afsløret af videoovervågning. Hoppen har pådraget sig både fysiske og psykiske skader som følge af overgrebet, og manden forvendes dømt for hans misbrug af hoppen.

 

Fanget af overvågningskamera

En 31-årig mand er blevet afsløret for at have forvoldt seksuelt overgreb på en varmblodshoppe i dens stald i Reddenhall, South Norfolk i Storbritannien. Inden den formelle domsafsigelse har manden har erkendt at have udøvet ulovlig indtrængen på privat grund og at han har forsøgt sig med seksuelt misbrug af den 21-årige hanoveraner hoppe Lottie. Manden blev afsløret takket være et overvågningskamera, der var blevet installeret af hestens ejer Linda Molkenthin.

 

Mistanke om ubuden gæst

Linda fik mistanke om at der var noget galt med hendes hest gennem 11 år, da hun morgenen - natten efter det antagelige overgreb - fandt en efterladt vandflaske og en kniv i stalden, udtaler hun til det britiske hesteblad "Horse & Hound".

 

Linda foretog et hurtigt tjek af hoppen, som umiddelbart virkede OK, men efterfølgende gennemså hun nattens videooptagelse fra det overvågningskamera som hun havde fået installeret på ejendommen. Her kunne hun konstatere, at en mistænkelig fremmed mand havde været på besøg. Med mistanke om at et overgreb kunne have fundet sted, tilkaldte hun dyrlægen for at tjekke hoppen ordentligt efter. Det skulle vise sig at være en klog beslutning.

 

Indvortes og udvortes skader

Den tilkaldte dyrlægen konstaterede ved en nærmere undersøgelse, at Lottie havde været udsat for overgreb og havde adskillige indvortes og udvortes skader, herunder bl.a. en alvorlig bør infektion. Ejeren oplyser, at her hele tre uger efter overgrebet, har hoppen fortsat en heftig infektion, til trods for at have fået masser af antibiotika og smertestillende medicin i hele perioden den mellemliggende periode.

 

Flyttet stald

Lottie og Molkenthins to andre heste er efterfølgende blevet flyttet væk. Politiet mente ikke det længere var sikkert for dem at opholde sig i deres valte stald. Lottie har efterfølgende virket meget stresset samtidig med at hun har måtte lægge krop til utallige veterinærundersøgelser.

 

Langvarigt makkerpar

Ejer og hest har gennem det 11-årige partnerskab tidligere været aktive i dressursporten, men hoppen er nu grundet sin høje alder delvist pensioneret. Hun nød dog inden overgrebet fortsat lejelighedsvise rideture i naturen. Det er usikkert hvorvidt Linda fortsat vil være i stand til at ride hoppen ud efter episoden.

 

Psykiatrisk evaluering

Den udpegede dommer har udbedt sig en psykiatrisk evaluering af overgrebsmanden, før sagen afgøres ved domstolene den. 23. oktober. Heste-Nettet kender mandens identitet, men har valgt ikke at bringe gerningsmandens navn.

 

Kilde: Horse & Hound

 

Billede

 


Tilføjet d. 24-09-2015 kl. 07:56 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
17-06-14 Klapjagt på grusom hestemishandler
25-03-14 Hestekrisen spidser yderligere til!
28-12-09 Mistanke om sexmisbrug af plag


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider