Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nyt spændende koncept er kommet til

Der er tilføjet et nyt spændende koncept til den danske springverden - Firkløverets Springakademi, hvor det er muligt at komme som tilskuerer se med og lære en masse helt gratis samt med mulighed for at købe mad og drikke i cafeteriaet.

Firkløverets Springakademi er startet af Rene Holstein, Lotte Holm, Susanne Taarnager samt Mikala Bagge, hvor formålet er at støtte og ikke mindst udvikle den danske springsport, så der opnås bedre resultater hos de danske ryttere. Her satses specielt på de unge ryttere, da de her mener, at der her findes et stort uudnyttet potentiale, som på sigt vil kunne gøre Danmark synlig både på den nationale men bestemt også på den internationale scene.

I den forbindelse har Firkløverets Springakademi har fået ny hjemmeside, og samtidig er det offentliggjort at den første clinic flyttes indendørs til Barthahus Ridecenter, Fredtoftevej 1, 2980 Kokkedal, så vejrforhold ikke kommer til at forringe oplevelsen for hverken deltagere eller tilskuere. Familien Svendsen, ejerne af Barthahus Ridecenter, tilsluttede sig sponsorerne af Firkløverets Springakademi, hvilket giver de perfekte rammer til tilskuere på de gode tribunepladser.
Det bliver svenske Maria Gretzer - deltager i OL ridebanespringning intet mindre end 3 gange samt ikke mindst EM og VM - og hendes mand Björn Carlsson, som kommer og underviser de deltagende ryttere.

Artiklen fortsættes under billedet

Billede

Maria Gretzer

Deltagerne til Akademiets første clinic den 26. - 27. september er valgt og på hjemmesiden www.springakademi.dk er det muligt at se, hvilke ryttere der er udtaget som deltagere i springakademiet. På hjemmesiden kommer en nærmere introduktion på menneskerne bag Firkløverets Springakademi og ideen præsenteres ligesom den lange række sponsorer, som muliggør clinicen.

Det er også muligt at følge springakademiet på Facebook, hvilket du finder HER.

Artiklen fortsættes under billedet

Billede

Barthahus Ridecenter er næsten klar til at modtage de deltagende ryttere samt tilskurere.

 

 

 

I forbindelse med flytningen af Firkløverets Springakademi til Barthahus, har familien Svendsen værksat en større makeover af deres ridecenter for at alle kan føle sig velkomne, og specielt for rytternes skyld er der anlagt ny fibersandbund i ridehuset.

De fire arrangører glæder sig utroligt til at byde ryttere, undervisere og forhåbentligt et stort publikum velkomne de to dage og kan anbefale, at man kommer lørdag morgen d. 26. september kl. 9, hvis man er interesseret i at høre Maria Gretzer fortælle om "sit system", mens hun rider på en af kursisterens heste.

På hjemmesiden er der kontaktinformationer til de fire arrangører, som gerne besvarer spørgsmål om clinicen og om Firkløverets Springakademi i almindelighed.

Billede

Den nye bund i det store ridehus. Alle billederne er venligst udlånt af Mikala Bagge.

 


Tilføjet d. 10-09-2015 kl. 21:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af CK 1





Seneste relaterede nyheder
10-01-18 Den succesfulde svenske Landstræner Henrik Ankarcrona giver clinic i Danmark i weekenden.
27-11-17 Spændende clinic med Nanna Merrald på Barthahus
08-11-17 Firkløverets Springakademi præsenterer spændende clinic med Nanna Merrald
18-09-17 Mountain Horse - ny sponsor af Firkløveret Springakademi
08-06-17 Firkløverets Springakademi går ind og giver ærespræmier til springavlere i DV
07-04-17 Firkløverets Springakademi - med succesfulde ryttere
04-02-17 Så det igen tid til clinic på Barthahus
17-11-16 Forening af avl og ridesport - Firkløverets Springakademi
15-11-16 Firkløverets Springakademi har præsenteret ny coach i ridesporten!
27-10-16 Så kan der søges om optagelse i Firkløverets Springakademi


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider