Dagens Grand Prix vindere til Baltic Cup i Herlufmagle

I dag var der finaledag for de sidste alderskategorier til Baltic Cup hos Riders Cup.

Dagens første Grand Prix var for childrenrytterne. Her blev det danske Isabella Bach med Calippola som trak sig sejrridt ud af Grand Prix'en efter en fejlfri omspringning i en hurtig tid 41.51. Lige efter fulgte Sisse Pedersen Mylin med Heart of Oak i tiden 41.78 sek, og de to ryttere var de eneste som var dobbelt nul og placeret i klassen.

Dernæst blev det kat. III ponyernes tyr. Her lykkedes det 4 ryttere at ride fejlfrit i hovedspringningen. Der skulle rides sikkert og hurtigt, hvis man skulle vinde denne klasse. Det blev danske Josephine Sofia Eisenrich Vinther med Oldcastle Sylvester som kunne kalde sig dagens vinder, efter en god omspringning i tiden 37.73 sek. Næsten et par sekunder efter fulgte Mathilde Kjærgaard med Sir Hamlet of Kenmare som red i tiden 39.33 sek. På 3. pladsen om svenske Hanny Landgren med Flying Dragon som red omspringningen med 4 fejl i tiden 34.29 sek. 4. pladsen gik til endnu en svensker, denne gang Philip Svitzer med Golden Star som fik 8 fejl i omspringningen i tiden 36.43 sek.

Til gengæld lykkedes det have have hele podiet fyldt med danskere i Grand Prix'en for kat. II ponyer. Her blev det Maria Barnewitz Schou med Flying Ronaldo, der som eneste rytter formåede at ride fejlfrit i både hoved- og omspringning, som hun gjorde i tiden 50.63 sek. Pernille Harritslev Dam Chrisoffersen kom ind på 2. pladsen med Steendieks Darco med 4 fejl i tiden 41.13 sek. Lærke Maria Nørgaard kom ind på 3. pladsen som den hurtigste med 4 fejl i hovedrunden.

Også for kat. I ponyerne lykkedes det at have podiet rent dansk. Her blev det Camilla Mortensen med Soniadoir der - ligesom for kat. II - som eneste rytter lykkedes at ride fejlfrit i både hoved- og omspringing, og dermed kunne kalde sig vinder af Grand Prix'en for kat. I. Hun red omspringningen i tiden 43.33 sek. Emmalou Falck Gubi Olsen red sig ind på 2. pladsen med Matador med 4 fejl i tiden 40.03 sek. Celeste Christine Arndahl kom ind på 3. pladsen efter 4. fejl i omspringningen i tiden 45.59 sek.