Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny rekord på Elitefølauktionen

I går aftes gik det stærkt på Vilhelmsborg. Her var der 53 føl på auktion til den årlige elitefølauktion, og der var mulighed for at skaffe sig et føl af rigtig god afstamning til fornuftige penge.

Det lykkedes to føl at komme op på 300.000 kr. - både et springføl samt et dressurføl. Prisen for dyreste dressurføl har tidligere været noget højere, men aldrig nogensinde før har prisen været så høj for et springføl til DV's elitefølauktion.
Det var Unforgetable S e. Untouchable/Cassini I som løb med prisen som det dyreste springføl. Dyreste dressurføl blev Tophøjs Tebaldo e. Tailromade Temptation/Blue Hors Don Romantic. Begge føl var hingsteføl, og dyreste hoppeføl var ikke helt langt væk fra at matche deres pris - den blev på 260.000 kr. Her var der tale om Schwarze Schwalbe Macohl e. Sezuan/Schwadroneur.
Købelysten var absolut på sit højeste da de 3 føl var på banen, for de kom ind lige efter hinanden - først var det Unforgetable S, dernæst Schwarze Schwalbe Macohl og lige efter Tophøjs Tebaldo. Det lykkedes ikke andre føl at komme op over de 200.000 kr.

I alt blev 39 føl solgt på auktionen, hvilket gav en salgsprocent på 71 % og gennemsnitsprisen for føllene var 99.795 kr., hvilket også er højeste gennemsnitspris nogensinde.

Det er muligt at se priserne på alle føllene HER.

Kilde: Dansk Varmblod

Billede

Arkivfoto. jp-photo.dk


Tilføjet d. 30-08-2015 kl. 23:31 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Eliteskue i Dansk Varmblod af CK 1





Seneste relaterede nyheder
12-09-10 Lajgårdens Chicota årets springbetonede hoppe


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider