Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Årets dressurbetonede 2 års hoppe er Atterupgaards Mildura

Der var kamp til stregen da årets dressurbetonede 2 års hoppe skulle findes, men det blev den ultra moderne og funktionelle Zack-datter Mildura, fra Atterupgaard der løb med sejren ved årets Equsane Eliteskue for Dansk Varmblod.

 

Avl er igen tilfældighed, er så småt blevet mottoet for Dansk Varmblod, hvilket absolut heller ikke er tilfældet i årets 2 års hoppe Atterupgaards Mildura. Mildura er ud af en stjernespækket hoppestamme. Alene til dette eliteskue og landsstævne på Vilhelmsborg, deltager 4 af Milduras søstre. Halvsøsteren, Atterupgaards Minelli SRDH e. Stedinger, deltog med sit hingsteføl Lipas Rock Me S i gårdagens eliteskue for dressurbetonede hingsteføl. Halvsøsteren Atterupgaards Mifune BRDH e. Sir Donnerhall I er netop i dagens 5 års DSA placeret på en 6. plads og udtaget til mellemrunden. Halvsøsteren Atterupgaards Mahonia e. Stedinger, blev placeret på en tredjeplads i gårdagens 4 års DSA klasse, og ligeledes udtaget til mellemrunden. Derudover deltager den 3 årige halvsøster Mandalay også ved eliteskuet, hvor hun senere på eftermiddagen forventes at modtage medalje i bronze, sølv eller guld.

Mildura er derudover halvsøster til guldmedaljehoppen Atterupgaards Minaia og den DV-kårede præmiehingst Atterupggards Sastre.

 

Billede

Atterupgaards Mildura vandt ligeledes ved udtagelsen i region 1 (Privatfoto: Atterupgaard)

 


Tilføjet d. 30-08-2015 kl. 15:25 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: Ingen titel af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider