Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Svært tærren flyttede rundt på placeringerne

Ved EM for young riders i military har lørdagen budt på terræn. Det var en stor og svær bane, som gav udfordringer for mange af rytterne.

 

Første dansker på banen var Mai Kaas på Party Hesteklewa. Mai har været sikkerheden selv i terrænet i år og viste også i dag at hun har hvad der skal til i 2*. 4,4 straf på tid og dermed samlet 51,2 straf bringer Mai ned på en foreløbigt placering som nummer 16.

Både Simone Bøgelund Nielsen på Eligius Key og Cecilie Eriksen på Calvin havde desværre en enkelt forbier i dag. De inkassere derfor hver 20 fejl på forhindringerne og lidt på tid. Hvilket lader dem overnatte lige efter hinanden som nummer 35 og 36 med 80,5 og 81,9 straf.

 

Den individuelle konkurrence føres fortsat af Will Furlong på Livingstone, de har 34,7 straf. Nummer to er også fra Storbritannien: Sophie Beatly på Stanley med 39,1 straf. Foreløbigt nummer tre er Flora Remtsma på Ikarosz med 40,6.

Will ligger altså komfortabelt i spidsen med mere end en bom til nummer to før morgendagens springning. Der efterfølgende placeringer er meget tætte og rytterne skal altså holde sig inden for tiden og være fejlfri på forhindringerne for at holde deres placering.

 

For hold er det fortsat britisk føring. 121,9 straf har de samlet. Tyskland holder også på sølvet endnu med 132,4 straf. Irland er rykket op og ligger lige nu til bronze med 150,8.

Det danske hold må se sig flyttet et par placeringer ned efter dagens resultat og ligger nu foreløbigt nummer syv med 213,6 straf.

 

I morgen står den først på dyrlæge og siden på springning førend de nye europamestre kan kåres.


Tilføjet d. 29-08-2015 kl. 23:53 af i kategorien Military.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider