Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Helgstrands forsvar

Helgstrand er igen ude i en "Shitstorm", i dag kom der direkte udmelding fra hovedpersonen på hans Facebook-side.

 

Igår lagde Epona.tv en nyhed på deres side om Andreas Helgstrand og Stamina, hvilket i dag udløste reaktion både fra Dansk Rideforbund: Epona kritik af Helgstrand, tages op af Rideforbundet og nu også en direkte udmelding fra Andreas selv.

 

Tidligere i dag kunne man på Andreas Helgstrands Facebook side, læse følgende:

 

"Under opvarmningen til Falsterbo-stævnet i sommer stod der igen, helt op ad og ind over hegnet, fotografer med snurrende kameraer op i hovedet på mig og Stamina. De tager mange, mange billeder i sekundet og lyden fra kameraerne passer til.

Fotografernes ageren og kameraernes lydbillede indebar, at både jeg og Stamina spændte op.

Jeg stoppede derfor foran en af de mest ihærdige fotografer og spurgte pænt, om det virkelig var nødvendigt at tage så mange billeder af os. Svaret var, at jeg skulle passe min ridning og blande mig udenom!

Det er med moderne fotoudstyr ikke svært at tage så mange billeder i sekundet, at man får stillbilleder, hvor en hest, en rytter eller en ekvipage ser enten fremragende eller håbløse ud, fordi billederne kun viser et klip i en stor fortsættende bevægelse, der ikke mindst under opvarmning, kan være påvirket af mange ting.

Men stillbilleder er ikke en rimelig genstand for vurdering af ridnings kvalitet.

Hos Helgstrand Dressage bestræber vi os på at uddanne og ride vore heste til det for den enkelte hest højest mulige sportslige niveau. Vi er sportsfolk og vores heste er atleter.

Tvang, vold eller anden form for misbrug er kontraproduktivt til at opnå vores mål og imod vores grundlæggende værdier.

Vi træner og konkurrerer i henhold til sportens reglement og dommernes bedømmelser.

Jeg er rigtig ked af, at nogle medier tilsyneladende tilbagevendende ønsker at chikanere vores team og mig og jeg er rigtig ked af, at nogle i offentligheden støtter op herom, men det ændrer ikke på vores værdier, målsætninger og arbejde med de mange talenterede heste, som er betroet os til ridning, uddannelse og udvikling.

Andreas Helgstrand"

Opslaget har på 5 timer opnået over 2.000 likes

 

Billede

Andreas Helgstrand og Stamina (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 27-08-2015 kl. 20:15 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider