Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Epona kritik af Helgstrand, tages op af Rideforbundet

Vedr. Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina ved Falsterbo Horse Show 2015

 

Udmelding vedr. billedserie med Andreas Helgstrand og Tørveslettens Stamina ved det internationale Falsterbo Horse Show 2015, offentliggjort på epona.tv 26. august 2015.

"Vi har vurderet de ca. 60 billeder, der viser ekvipagen i forskellige opvarmningssituationer fordelt på to dage. Mængden af billederne samt at der er tale om flere forskellige træningspas giver os indtryk af en tydelig konfliktadfærd fra hestens side og disharmoni mellem hest og rytter, som ikke er i overensstemmelse med god hestevelfærd. Hestevelfærd er et kerneområde for os, og vi har en klar forventning om, at vores ekvipager både kan levere en opvarmning og en præstation der harmonerer med god hestevelfærd. Vi forventer også, at rytterne er i stand til at vurdere, om hesten er uddannelsesmæssigt og træningsmæssigt klar til opgaven den pågældende dag.

Vi ønsker at undersøge sagen nærmere, og derfor vil vi bede om redegørelser fra både Andreas Helgstrand og den ansvarshavende steward fra FEI (det internationale rideforbund). Hvis der findes videodokumentation fra de pågældende opvarmninger, vil vi også gerne have dette tilsendt (kommunikation@rideforbund.dk)"

Blog på Epona.tv

 

Kilde: DRF

 

Billede

Andreas Helgstand og Stamina (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 27-08-2015 kl. 16:13 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider