Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vallensbæk vært for DRF-mesterskaberne i ponydressur

Oplev nogle af Danmarks dygtigste ponyer i weekenden den 28., 29. og 30. august, når Sportsrideklubben Vallensbæk slår dørene op til DRF-mesterskaberne i ponydressur på klubbens nye flotte udendørsanlæg.

 

Mesterskaberne afvikles over tre dage, og der er et mesterskab for hver af de tre ponykategorier. Hele 37 talentfulde ekvipager er meldt til start for kat. I ponyer, mens der er 15 ekvipager til start for kat. II ponyer og ikke mindst 21 starter i mesterskabet for kat. III ponyer. Der er fri entre hele weekenden, så der er rig mulighed for at nyde ponydressur, når det er allerbedst, i de smukke omgivelser i Vallensbæk. Har du ikke mulighed for at tage turen til Sjælland, er det muligt at følge konkurrencerne på Dream Sport TV, som livestreamer fra stævnet.

 

Om DRF-mesterskaberne i ponydressur
Afvikling kategori I og II
Mesterskabet afvikles over 3 sammenhængende konkurrencedage, med én afd. pr. dag. 1. afd. rides i en PRT. 2. afd. rides i en PRM. Startberettiget er de 24 førstplacerede ekvipager fra 1. afd. samt de ekvipager der har samme antal point som sidste startberettigede ekvipage. Finalen rides i en FEI pony Kür. Startberettigede er de 15 ekvipager, der har det bedste samlede resultat fra 1. og 2. afdeling idet ekvipagernes opnåede procenter fra 1. og 2. afdeling sammenlægges med 3 decimaler.

Mesterskabet: Det samlede resultat af mesterskabet beregnes således: De opnåede procenter (med 3 decimaler) fra 1. og 2. afd. Sammenlægges og benævnes herefter ekvipagens point. DRF-Mester er den rytter, der sammenlagt i 1., og 2. afd. og finalen har opnået flest point. Ved lige antal point vil rytteren med den højeste tekniske karakter i Kür være højest placeret.

Afvikling Kategori III:
Der rides over to afdelinger. Ryttere, der ikke går videre til efterfølgende afdeling(er) af mesterskabet, har ret til uden yderligere indskud at ride en erstatningsklasse(r). 1. afd. rides i LA3-B.Finalen rides i LA4-B. Start berettiget er de 10 første ekvipager fra 1. afd. samt ekvipager med samme antal point som sidste startberettigede.

Mesterskabet: Det samlede resultat af mesterskabet beregnes således: Procentsummen med 3 decimaler fra 1. afd. lagt sammen med procentsummen med 3 decimaler fra 2.afd. udgør det samlede resultat. Opnår flere ekvipager herefter samme procent, vil ekvipagen med den højeste karakter i 2. afd. være højest placeret.

Se det komplette reglement i Dressurreglementet.

Sportsrideklubben Vallensbæk

Startlister og resultater

Dreamsport TV

 

Kilde: DRF

 

Billede

(Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 26-08-2015 kl. 11:53 og sidst rettet den 26-08-2015 kl. 13:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: CDIP "Pony Masters 2012" af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider