Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Livestreaming fra NM i military

Afviklingen af Nordisk Baltisk Mesterskab 2015 powered by SUBARU den 18.-20. september rykker nærmere med hastige skridt. Haslev Køre- og Rideforening er mere end klar til at tage imod gæster fra de nordiske og baltiske lande, og senest har klubben indgået en aftale med Dreamsports.tv, så der vil blive sendt livestreaming fra alle tre discipliner.

 

Flotte sponsorater, gode hjælpere og nye spring

"Det er helt fantastisk, at der er så mange, der vil hjælpe til som forhindringsdommere, i cafeen og ved forberedelserne. Det er både vores medlemmer og ryttere, der plejer at starte vores stævner, som kommer og hjælper. Vi har fået virkelig stor opbakning og pæne sponsorater. Tilmeldingsfristen er på onsdag, og vi regner med at nå de 125 startende, som er det maksimale antal. Lige nu er der et kæmpe arbejde i gang med at bygge terrænbanen færdig. Der skal bygges mange nye forhindringer, så de møder kravene for vores første tostjernede stævne. Det sidste halve år er der faktisk blevet bygget nye forhindringer," fortæller en spændt Show Secretary Lea Weisdorf fra Haslev Køre- og Rideforening.

 

Sponsorer ved Nordisk Baltisk Mesterskab 2015 - powered by SUBARU

 

Fantastiske dage i Haslev

Fredag testes hestenes lydighed og smidighed i dressuren. Lørdag står den på udholdenhed, mod og styrke i terrænet, og søndag kulminerer det hele på springbanen, hvor forsigtighed og overskud fører til kåringen af de nye nordiske mestre blandt pony-, junior-/ung- og seniorryttere.

 

Læs mere på vores hjemmeside ), følg mesterskabet på Facebook og se livestreaming på Dreamsports.tv.

 

HKR glæder sig til at se jer på Stengaard, Grønhøjgårdsvej 4, 4690 Haslev den 18.-20. september.

 


Tilføjet d. 26-08-2015 kl. 11:26 af i kategorien Military.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider