Alexandra vandt DM guld for youngriders

Det blev favoritten Alexandra Sørensen på Camiro Mandø, der ikke overraskende sikrede sig guldet i DM for youngriders med en anden plads i finaleprogrammet.

Finaleklassen

Det var 14 veloplagte youngriders der søndag eftermiddag skulle vise deres bedste deres kürprogrammer i dysten om det eftertragtede DRF-mesterskab, der i denne weekend blev afviklet på Ringsted Sportsrideklubs velanlagte udendørsbaner i det smukke sensommervejr.

DM guld til Alexandra

Ikke uventet, blev det favoritten Alexandra Sørensen på Camiro Mandø, der søndag sikrede sig guldet i mesterskabet for youngriders, og hun var ikke favorit uden grund. Med sig havde ekvipagen nemlig overbevisende sejre i både fredagens første afdeling og lørdagens anden afdeling. Ekvipagen leverede et flot program i kür finalen. Det blev dog ikke til hat-trick, da det ikke lykkes ekvipagen at opnå førstepladsen i søndagens kür, som blev indtaget af Marie Skov Olesen på Brizard.

Alexandra Sørensen og Camiro Mandø, indkasserede af dommerne den næsthøjeste score på 74,100 % i finaleklassen, som med en samlet pointsum på 220,179, var nok til at sikre dem sejren, guldet og mesterskabet.

Sølv og Bronze

Ligesom Alexandra var favorit til guldet, lå sølvet inden finalerunden til Sille Engermann på Darius, og tilsvarende lå bronzmedaljen til Maja Andreasen på Kano efter mesterskabets første og anden afdeling. Disse placeringer blev der ikke rykket på efter finalerundens kür var gennemført.

Sille Engermann formåede med sit kür program, at cementere sin sølv medalje. Ekvipagens ridt blev belønnet af dommerne med 73,850 % og en samlet solid pointsum for mesterskaberne på 217,035 point. Bronzen gik til Maja Andreasen på Kano, der fik 73,975 % for deres kür og samlet opnåede 216,159 point.

Marie sejrede i Küren

Marie Skov Olesen på Brizard sejrede i søndagens finale kür, med et sikkert og glidende flot program, som dommerne belønnede med 74.900 %. Ekvipagen opnåede en samlet 4. plads i DRF-mesterskaberne med en pointsum på i alt 215,979 point.