Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DM i dressur for juniorer og youngriders i Ringsted

Ringsted Sports Rideklub slår dørene op i weekenden 21.-23. august 2015 for dansk ungdomsdressur når det er bedst.

 

Fredag starter de indledende klasser i årets Individuelle danmarksmesterskaber for Juniorer & Youngriders. Lørdag er der udskillelse af de bedste ekvipager, som går videre til om søndagen, hvor der rides finaler. Finalerne rides i Kür.

 

Om fredagen er der også mulighed for at overvære en Middelsvær som rides på C-niveau. Det vil sige en distriktsklasse. Her har rytterne muligheden for at ride stævne i landsstævneatmosfære, hvilket givetvis kan være med til at give en bredere erfaring på dette niveau.

 

Udover DM-klasserne og den omtalte distriktsklasse, vil det også være muligt at se dejlig dressur fra Middelsvært niveau og op til Grand Prix Special.

 

Alle er mere end velkomne, og der er som altid hos Ringsted Sports Rideklub, fri entre. Rideklubben holder til på Team CABEs dejlige ridecenter, som er beliggende på Ejlstrupvej 120-121 - 4100 Ringsted. Team CABE er kendt blandt mange avlere, idet det er her rigtigt mange avlsforeninger afholder deres kåringer, samt hingstedage og shows.

 

Som altid vil det være muligt at købe mad og drikke i det velassorteret cafeteria til overkommelige priser. Så derfor; sæt x i kalenderen og kom og se Danmarks sejeste dressurryttere gi' den gas.

 

Se programmet her

 

Pressemeddelelse

 


Tilføjet d. 14-08-2015 kl. 07:15 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider