Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

LF-Hestedag Danmarks nye heste-event!

I Kettinge på Lolland kan du den 8. august 2015 opleve et fuldt pakket program med aktiviteter, boder og sjov for store såvel som små hestemennesker. Festdagen får besøg af en lang række udstillere, foredragsholdere, butikker med mere. Med et bredt udvalg af clinics, shows, opvisninger, foredrag, børneaktiviteter og mange lækre præmier til lodtrækning, er dagen fyldt med aktiviteter fra tidlig morgen til LF-Hestedag takker af for i år.

 

Prinsesse Nathalie zu Sayn-Wittgenstein vil skrive autografer, uddele læbepomader og fortælle om sin nye bog, når LF-Hestedag åbner den 8. august. Omgivet af stande og aktiviteter, danner arealerne omkring LF Hestesportscenter en hyggelig og naturlig atmosfære for den perfekte udflugtsdag til ethvert heste-elskende menneske.

 

"At placere et nyt stort heste-event på Lolland, er ikke tilfældigt. Med direkte broforbindelse til Sjælland, og hurtig færgeoverfart fra Fyn, Als og Tyskland giver det mulighed for, at alle kan deltage. Samtidig har vi aftalt en rabatordning med Langelandsfærgen og Alsfærgen, så du på denne dag kan spare 25% på din færgebillet, hvis du køber denne online på http://www.lf-hestedag.dk" - Hanne Bratholm, Medarrangør LF-Hestedag

 

Billetpriser så alle kan være med!

Med en billetpris på 50kr pr. voksen, og 10kr pr. barn (under 12år) er der mulighed for, at alle kan være med. Billetter kan købes online på LF-Hestedags hjemmeside eller ved indgangen på dagen.

 

Program Oversigten er netop opdateret, Og billetsalget er i fuld gang!

På LF-Hestedags hjemmeside http://www.lf-hestedag.dk kan du finde det netop opdaterede program, og se hvilke ting du kan opleve på dagen, samt købe din billet.

 

Pressemeddelelse

 

Billede

Se også programmet her


Tilføjet d. 03-08-2015 kl. 09:04 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider