Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Tørring Rideklub klar til Dressurens Venner - Cup

På lørdag afvikles Dressurens Venner - Cup for første gang i Tørring Rideklub, og det sker ved klubbens store C-stævne, hvor bl.a. Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste powered by Pavo og Everhorse også afvikles. Stævnet starter fredag morgen, og Dressurens Venner - Cup er programsat til lørdag eftermiddag. Kig forbi de hyggelige omgivelser i Tørring og få masser af skønne dressur- og springoplevelser.

 

Første gang med Dressurens Venner - Cup i Tørring
"Vi kan rigtig godt lide holdkonkurrencer - det er altid sjovt, når man er en del af noget, og så styrker det sammenholdet. Vi har desværre kun to klubber til start i cuppen, men det skal nok blive super godt alligevel. Det skyldes nok, at vi først fik tildelt afdelingen af cuppen kort før sommerferien, og så kan det være svært for klubberne at stille hold med så kort varsel i en ferieperiode. Men det skal nok blive godt alligevel, og vi har dommerne Brita Linder og Charlotte Friberg klar i dommertårnet. Jeg tror også bestemt, at vi vil byde ind på at holde cuppen igen næste år", siger Charlotte Mostrup Præstgaard, der er stævneansvarlig i Tørring Rideklub.

 

Årets stævnebegivenhed i Tørring
"Det er et traditionsrigt stævne, som klart er årets største, og det er også her, vi henter næsten alle vores indtægter. Vi har ca. 300 starter i dressur og 6-700 i springning, og vi er mange frivillige og ansatte i fuld gang med at gøre klar til fredag, hvor vi starter 7.30 og så ellers kører på til søndag kl. 18. Der er nok at se til. Bl.a. har vi en sundhedspolitik, så vi laver al maden selv, og det skal være helt fra bunden. Og der er rigeligt med munde at mætte. En forsigtig optælling fra et af de tidligere år viste, at vi havde ca. 1.800 igennem", fortsætter Charlotte.

 

Glade heste i fokus i Tørring
I år har Tørring Rideklub eksisteret i 25 år, og det er en sund rideklub med ca. 250 medlemmer. Klubben har både aktiviteter indenfor dressur, springning, handicapridning og voltigering, og så er det alfa omega, at hestene er glade og har det godt. Klubben har mange elevheste - både klubbens egne og flere til låns, og de går alle i løsdrift og bruges ca. 2 timer dagligt. Men ikke om sommeren. Her får hestene fem ugers sommerferie, hvor de løbende skifter fold og kommer på "ferie" andre steder, så de både ser nye omgivelser og heste.

 

Om Dressurens Venner
Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

 

Kilde: DRF

Billede

(arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 28-07-2015 kl. 15:30 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider