Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny daglig leder i Løgstør Rideklub

Løgstør Rideklub har til huse i smukke omgivelser ved fjorden i Vesthimmerland. Ridecenteret er nybygget og netop indviet i maj 2015 ved et stort distriktsstævne med distriktsmesterskaber i springning.

 

Rideklubben arbejder målrettet på at skabe en indbydende klubånd, hvor alle føler sig velkommne og hvor der er plads til alle uanset hesterace, målsætning og niveau. De 36 nybyggede bokse og de store foldarelaer skal fyldes op af medlemmer, der ønsker at bidrage til fællesskabet og de to nye haller, de 3 udendørs dressurbaner, samt den store græssbane, skal bruges af glade engagerede ryttere og deres veloplagte heste.

 

Til at tegne klubbens profil, har Løgstør Rideklub ansat en ny daglig leder. Valget faldt efter en lang og grundig udvælgelsesprocess på 30-årige Sarah Gerding Christensen fra Hornum. Sarah er uddannet basisinstruktør fra Blue Berry Hill og efter at have brændt for hestetræning i mange år, forlod hun sidste år sit bankjob og har siden drevet sin egen træningsstald.

 

"Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang i klubben", fortæller Sarah Gerding. "Vi vil skabe en klub med en venlig kultur, hvor alle rytterne tager hånd om hinanden, giver plads og opbakning og hvor hestens trivsel er i højsædet. Jeg elsker at undervise mange forskellige ekvipager og synes det er inspirerende at se mine elever nå deres mål uanset hvilken hesterace de har, eller hvilken disciplin de dyrker og hvilket udstyr de ønsker at ride med. Vi vil have en klub, der er fuld af liv og hvor der er aktiviteter for alle og vi har mange arrangementer i støbeskeen. Det næste store arrangement er vores 50 års jubilæumsstævne i oktober, men der kommer også flere kurser og breddeaktiviteter. Jeg er super glad for, at det er mig der skal bestride jobbet som daglig leder i Danmarks mest fantastiske rideklub", slutter Sarah Gerding.

 


Tilføjet d. 22-07-2015 kl. 08:58 af i kategorien Nyheder generelt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider