Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dansk dressurlandshold klar til EM

Den 12. - 16. august skal det afgøres hvilket land, der har Europas bedste dressurhold og individuelle ekvipager, og det danske EM-hold er nu sat. Det bliver Anna Kasprzak, Mikala Münter Gundersen, Rikke Svane og Daniel Bachmann Andersen, der skal forsvare de danske farver ved EM i Aachen, hvor også den eftertragtede OL-kvalifikation er på spil.

 

OL-kvalifikationen skal i hus
Når holdmesterskabet ved EM skal afgøres i Grand Prix-programmet den 12. - 13. august, er der mere end medaljer på spil for det danske landshold. De tre bedste hold kvalificerer sig nemlig til OL i Rio i 2016, men da formstærke Storbritannien, Tyskland og Holland allerede har sikret sig kvalifikation, vil en Top 6-placering sandsynligvis være nok til at sikre dansk OL-kvalifikation.

"Den absolut vigtigste målsætning for os ved EM er at sikre kvalifikationen til OL. Anna og Mikala har et par års erfaring på det her landsholdsniveau, mens Rikke og Daniel er debutanter, så det er et ungt hold, vi stiller med, men jeg tror på, at de alle vil give sig 100 % for at levere gode præstationer og sikre os OL-kvalifikationen", siger Kimi Nielsen, elitechef i dressur.

Spændende EM venter
EM i dressur afvikles ved det store EM-stævne i Aachen i Tyskland den 12. - 23. august, hvor også EM i springning, voltigering, reining og kørsel skal afgøres. Det danske dressurlandshold består af danmarksmester Anna Kasprzak på Donnperignon, Mikala Münter Gundersen på My Lady, Rikke Svane på Finckenstein og Daniel Bachmann Andersen på Blue Hors Loxana. Holdmesterskabet ved EM afgøres i Grand Prix den 12. og 13. august, mens de individuelle mesterskaber i Grand Prix Special og Grand Prix Kür den 15. og 16. august.

EM i Aachen: http://www.aachen2015.de/en/

 

Kilde: DRF

 

Billede

Anna Kasprzak og Donnperignon (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 15-07-2015 kl. 10:38 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider