Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Fjerdeplads til dressurholdet i Falsterbo

Dressurlandsholdet leverede en pæn præstation for hold i Falsterbo. Det blev til en fjerde plads i FEI Nations Cup i dressur, ud af de deltagelse seks nationer. Landsholdet konkurrerede næsten samtidig med det andet landshold der dystede i Hagen.

 

Største 5* i Falsterbo nogensinde

Seks nationale landshold kom til start på Falsterbo. Danmark, Tyskland, USA, Sverige og Holland bestående af ialt 25 ryttere. Det er det største startsfelt i femstjernet Grand Prix nogensinde på Falsterbo Horseshow, og vidner om at også dette arrangement er ved at blive tiltagende populært.

 

Dette skal ses i lyset af, at der tillige afvikles Nations Cup andetsteds i samme weekend, nemlig i Hagen, hvor Danmark har et andet landshold med, og hvor der er 8 deltagende nationer. Så der er generelt en bred top i eliten for tiden i flere af de traditionelt rivaliserende lande ( se her ).

 

Begge stævner er sidste vigtige led i udtagelsen af det landshold, der skal forsvare de danske farver og ride for OL-kvalifikation ved EM i Aachen i Tyskland til august, så der er fokus på de individuelle præstationer.

 

Pæn 4. plads i Falsterbo

Landsholdet der deltog i Nations Cup i Falsterbo bestod af Andreas Helgstrand, Lisbet Seierskilde, Lena Leschly Aamann og Helene Melsenations Cup, og det blev til en 4. plads blandt de seks deltagende nationer. Danskerne skulle starte sidst af de seks deltagende nationer i Nations Cuppen.

 

Helgstrand dansk topscorer

Det var Helene Melsen på trakehnerhingsten Aston Martin, der skulle først på banen for Danmark. Det blev til et pænt Grand Prix-program til 66,440 %, hvor der indsneg sig nogle fejl. Herefter fulgte Lena Leschly Aamann på Gørklintgaards Fanero, som leverede et program til 64,700 %, mens Lisbet Seierskilde på Jonstrupgårdens Raneur fik 68,180 % for deres præstation. Andreas Helgstrand på Tørveslettens Stamina var sidste dansker på banen, og ekvipagen blev belønnet med 71,040 % af dommerne.

Med samlet 206,220 point sluttede danskerne på en 4. plads i Nations Cuppen.

 

Sverige vandt med 226,640 point, mens 2. pladsen gik til Holland med 210,700 point, med Tyskland på tredjepladsen med 210,180 point.

 

Andreas sluttede på en individuel 6. plads, mens Lisbet blev nr. 15, Helene blev nr. 19 og Lena nr. 25.

 

Billede

 

Nations Cup ved Falsterbo Horseshow i denne weekend

 


Tilføjet d. 12-07-2015 kl. 08:46 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
13-07-17 Opvarmning til EM-udtagelse - hvem kommer med?
12-07-15 Svensk dominans i 6-års championatet
11-07-15 Falsterbo, en helt særlig oplevelse
11-07-15 Falsterbo Horse Show slår dørene op


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider