Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hestesports helte efterlyses   Opdateret

Beundrer du en rytter, som du mener har ydet en verdensklassepræstation i 2015, eller en staldpige, der har ydet en helt ekstraordinær indsats - og vil du gerne, at de skal hædres? Så kan du nu bidrage til at give dem mulighed for at få deres livs oplevelse, ved at indstille dem til FEI Awards 2015.

 

Jagten på helte skudt i gang

Jagten på at finde de globale hestesportshelte, der skal indstilles til FEI Awards 2015 er nemlig netop skudt igang. FEI har netop lanceret listen over de kategorier, som der vil blive uddelt priser i for at fejre verdens exceptionelle hestesportsfolk, såvel top-præsterende ryttere som verdens bedste staldpige, eller som har gjort noget helt ekstraordinært for hestesporten. Så har du en særlig person i tankerne derhar gjort sig værdig til at modtage en international pris, er det bare med at komme i gang med at udfylde ansøgningerne!

 

FEI Awards

FEI Awards, er en række priser, der uddeles hvert år for at hylde: perfektionisme, mod, engagement og dedikation til hestesporten. Nomineringerne er nu skudt i gang og der er netop åbnet for at der kan foretages on-line nomineringer.

 

"Vores sport er helt unik og ekstraordinær" Udtaler en begejstret FEI præsident Ingmar De Vos og siger "Vores atleter og alle der arbejder inden for hesteverdenen har fantastisk succes, utrolige personligeheder og facinerende historier. Igen og Igen, betragter vi som tilskuere sensationelle sejre, men der er så meget mere til sporten, end hvad der møder øjet. Disse priser hædrer alle der får vores sport til at ske, og visner om den sande værdi af hestesporten og dens bidrag til vores globale samfund. HRH prinsesse Haya [afgående FEI præsident] grundlagde disse vigtige priser [Fei Awards] og jeg er stolt af, at kunne fortsætte denne tradition, som nu er en del af vores fællesskab", slutter Ingmar De Vos.

 

Pris kategorierne i FEI Awards 2015

 

De fem priskategorier er:

  • Longines Rising Star Award
  • Reem Acra Best Athelete
  • Against All Odds Award
  • Best Groom Award
  • FEI Solidaritary

Formularene til nomineringerne til de enkelte kategorier finder du på FEI Awards site via linket her

 

Der er masser af tid til at komme op med de helt rigtie kandidater, for der bliver først lukket for videre on-line nomineringer til FEI Awards 2015 den 28. august 2015 kl. 24.00. Så der er tid til at tænke over det i løbet af sommeren, hvis du da ikke allerede har den helt rette person i tankerne?

 

Glamourøs Gallafest

Vinderne ved prisuddelingen vil blive fløjet ind i bedste Hollywood stil, til den glitrende 'FEI Awards Gala' fest, der foregår i det eksotiske Puerto Rico's hovedstad San Juan. Her vil mere end 350 prominente gæster fra den store hestesportsverden tage imod vinderne, foruden repræsentanter fra alle FEI's nationale federationer rundt om i verden. Festgæsterne vil alle være med til at fejre de særlige udvalgte hestepersoners triumfer i 2015.

 

For deltagerne bliver det derfor en oplevelse de aldrig vil glemme, og DU kan være med til at give dem denne uforglemmelige aften, ved at tage aktiv del i nomineringen - så bare se at komme til tasterne!

 

Følg selve FEI prisuddelingen 2015 på Facebook, Twitter og Instagram #feiawards

 

De fulde detaljer om FEI Awards kan ses her

 

Billede

 

Gala plakaten fra FEI Award showet 2014 - med prisvinderne


Tilføjet d. 08-07-2015 kl. 16:30 og sidst rettet den 31-07-2015 kl. 22:40 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Tinele (hesti)





Seneste relaterede nyheder
07-11-20 Carina Cassøe Krüth springer op ad verdensranglisten
25-09-20 FEI suspenderer UAE fra alle stævner
11-09-20 FEI bereder sig på et muligt EM 2021
04-04-20 FEI ændrer rangliste beregning grundet Corona
14-03-20 FEI henstiller til at internationale stævner aflyses
29-02-20 Nye danske FEI udnævnelser
23-01-20 FEI planlægger muligvis fordyrende karaktersystemer
22-01-20 VM springrytter suspenderet for doping
04-01-20 Martin Fuchs bedste på Longines ranglisten
20-12-19 Nyt system for ponymåling ved årskiftet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider