Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Kom til 75 års jubilæum i det royale Hørsholm Ridehus

Hørsholm Ridehus fejrer søndag den 23. august 75 års jubilæum af deres royale ridehus.

Jubilæet af en af de ældste ridehuse i Danmark, fejres med masser aktiviteter, opvisninger og rundvisning. Hørsholm Rideklub inviterer alle til en uforglemmelig dag, hvor man kan opleve alt lige fra dressur og spring på højeste plan, polo, voltegering, boder med alt til heste/ryttere, biler med masser af hestekræfter og meget meget mere.

 

Hillerødsholm var oprindeligt en avlsgård, men Kong Christian IV bestemte at det skulle rumme de Danske Kongers Stutteri og efter kongelig ordre opførte arkitekten stalde og ridehus i årene fra 1740-45 i Hillerød, ikke langt fra Frederiksborg Slot.

 

Det gamle ridehus var i 1939 temmelig forfaldent, men en gruppe borgere fra Hørsholm købte det for 2.500 kr. og flyttede det til grunden hvorpå det står i dag. Grunden blev skænket af Folehavegårds daværende ejere, Knud og Ellen Dahl f. Dinesen. Ryttere har siden da kunnet ride i det smukke gamle ridehus med højt til loftet og kongekroner.

 

I dag anvendes ridehuset til gavn for ryttere i alle aldre. I rideskolen lærer de at styre hesten rundt i de smukke omgivelser og der er dagligt mange ryttere på deres egne heste, der uddanner dem inden for dressuren samt i spring.

 

Billede

Et kig indenfor i Hørsholm Ridehus

 

Hørsholm Rideklub håber, at mange har lyst til at komme og fejre dagen med dem - der er gratis adgang.

 

Pressemeddelelse: Hørsholm Rideklub

 

Billede

 


Tilføjet d. 08-07-2015 kl. 07:15 og sidst rettet den 20-08-2015 kl. 13:10 af i kategorien Arrangementer.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider