Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

EFTERLYSNING!   Opdateret

OPDATERING.
Søndagens eftersøgning medførte, at Morten Kristiansen blev fundet og bjærget fra Arresø. Kondolancer herfra til de pårørende. Hvil i fred, Morten.
_______
I dag er det 18 dage siden at 52-årige Morten Kristiansen fra Hillerød forsvandt. Det gjorde han d. 16. juni om formiddagen. Få dage senere blev hans bil - en hvid Opel Vivaro påtrykt firmanavnet "Construcktion A/S" - fundet på en parkeringsplads lige ved Sonnerupskoven, som Frederiksværk Rideklub ligger lige op og ned af. Frederiksværk Rideklub har fra start af været orienteret om situationen og bedt om at holde øje med området, når de har været ude og ride tur.

Morten Kristiansen er et velkendt ansigt i ridesporten, især indenfor den nordsjællandske springverden, da han utrætteligt har kørt og hjulpet sin datter til springstævner til distrikts- og landsstævner.

Har du set Morten, så bedes du kontakte Nordsjælland Politi på 114.

D. 22. juni blev det første søgning efter Morten afholdt i Sonnerupskoven ved Frederiksværk Rideklub, hvor der deltog mange frivillige. Der har også været eftersøgning med hunde, til fods, både heriblandt også med en specieltrænet hund fra Sverige, som lavede en søgning over Arresø.

I morgen bliver det næste søg afholdt. Mødestedet er p-pladsen ved Frederiksværk Rideklub, Kappelhøjvej 217, 300 Frederiksværk. Den frivillige organisation Missing People Denmark oplyser, at de har brug for mange frivillige søgere, som vil komme og hjælpe, da der er forskellige områder som der skal eftersøges i, og alle søgere vil blive grundigt instrueret inden eftersøgningen startes i grupper.
Det er også muligt at hjælpe til i kano eller kajak, da eftersøgningen også kommer til at foregå i sivkanten af Arresø, hvor det er mulighed for isætningssted ved åleslusen eller Ramløse Havn.

Signalamentet af Morten Kristiansen er at han er 190 cm høj, vejer ca. 105 kg og er kraftig af bygning. Han er halvskaldet med tyndt lyst hår og var iført sit arbejdstøj, da han forsvandt.

Har du spørgsmål angående eftersøgningen i morgen, kan du kontakte indsatschefen fra Missing People Denmark Kim Arnov på 28687585. Det skal bemærkes, at man skal være mindst 18 år for at deltage i eftersøgningen. Det er muligt at se alle oplysninger om søgningen på Missing People Denmark's facebookside.

Billede

Morten Kristiansen

Billede

Bilen som Morten kørte i frem til sin forsvinden

 


Tilføjet d. 04-07-2015 kl. 16:49 og sidst rettet den 07-07-2015 kl. 00:29 af i kategorien Ridesport.
Tags: Efterlysning.
Forsidebillede: Ingen titel af CK 1





Seneste relaterede nyheder
14-10-10 Pony og seks New Forest-føl efterlyses!
25-06-10 Harridslev rideklub udlover nu dusør
05-06-10 To ponyer forsvundet fra Randers
12-02-10 Hestetrailer fundet
10-02-10 Hestetrailer efterlyses
29-01-10 To hestetransportere efterlyses
27-01-10 Broget welsh pony forsvundet fra Kvinderup ved Slangerup.
23-11-09 Solgte lånehest uden ejers vidende
19-11-09 Fundet! Seks heste forsvundet


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider