Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forslag til nye vedtægter Dansk Islandsheste Forening   Fagligt

Dansk Islandsheste Forening (DI) har igår den 28. juni udsendt et nyhedsbrev, hvor bestyrelsen ønsker medlemmerne af DI til at komme med konkrete forslag til vedtægtsændringer eller kommentere på DI´s forslag.

 

Nyhedsbrevet udsendt fra DI lyder:

"Ny vedtægt for Dansk Islandshesteforening - hvorfor?

Bestyrelsen har siden generalforsamlingen i 2013 arbejdet med vores vedtægt.

Vedtægten er det juridiske grundlag, som foreningen arbejder efter, både generalforsamling, bestyrelse, komiteer og udvalg. Det er i vedtægten rammerne for medlemmernes rettigheder og pligter i forhold til foreningen skal findes.

Vores forening er speciel, da den både er en forening i forhold til de personlige medlemmer og samtidig er et forbund i forhold til klubberne.

Vores vedtægt skal derudover være i overensstemmelse med foreningens internationale forpligtelser.

Der er siden den sidste store revision af vores vedtægt for 10 år siden, sket en udvikling på så mange områder, at bestyrelsen har fundet det hensigtsmæssigt at udarbejde forslag til en helt ny vedtægt, som herved offentliggøres til debat på foreningens hjemmeside.

Vi har sammen med offentliggørelsen af forslaget på hjemmesiden gjort det muligt for alle vores medlemmer at komme med kommentarer til forslaget, eller stille forslag til ændringer. Det sker via udfyldelse af en formular, som sendes til bestyrelsen. Vi håber på, at rigtig mange af vores medlemmer vil bruge muligheden og deltage i debatten.

Med venlig hilsen
DANSK ISLANDSHESTEFORENING

John V. Hansen
Næstformand"

 

Man kan på DI´s hjemmeside læse et udkast til forslaget til den nye vedtægt, et forord ved John V. Hansen, læse udkastet til et ordensudvalg samt deltage i debatten via et separat link.

 

Læs mere og deltag i beslutningerne omkring DI´s nye vedtægt via følgende link:

www.islandshest.dk/nye-vedtaegter/ #more-18959


Tilføjet d. 29-06-2015 kl. 22:42 af i kategorien Islandshest.
Forsidebillede: Ingen titel af Pennymus

Billede



Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider