Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Guldet regner ned over Danmark

I dagens anden holdmesterskabskonkurrence i dag i Bernstoffparken i Gentofte, blev det til endnu en fantastisk guldmedalje til det danske hold til Nordisk Mesterskab. Denne gang var det for juniorrytterne, og holdet bestod af Jonathan Hvalsøe Saul på Libak's Lamentos, Sofie Yderstræde Bucka med El Ninjo van de Kwade Heyde, Simone Lykke Hansen med Errando samt Jessica Toelstang med Bjerglunds Campari. Dagens holdmesterskab gik i 135 cm.

De danske ryttere styrede sig sikkert på sejrskurs allerede efter 1. runde. Her red hver eneste danske rytter fejlfrit. Faktisk var det ikke ret meget konkurrence vores nordiske naboer kunne give hverken i første eller anden runde. Svenskerne fik 8 fejl efter første runde, Norge fik 12 fejl og 22 fejl blev det til Finland.

Og som om at danskerne ikke var rigeligt overlegne i første runde, så gentog de da bare lige succesen så nemt som ingenting! Ikke en eneste rytter havde en eneste bom nede, og sidste rytter behøvede ikke engang at ride på banen for holdets skyld - det var stensikkert at guldmedaljen gik til Danmark.
Svenskerne forsøgte dog at give lidt konkurrence, da det llykkedes 3 af deres ryttere at ride fejlfrit i anden runde. De havde en enkel rytter med 4 fejl, men når det er de tre bedste resultater der tæller, sluttede Sverige anden runde med i alt 0 fejl. Men det var langt fra det danske resultat på 8 stensikre nulrunder, og Sverige måtte tage til takke med sølvmedaljen med i alt 8 fejl over de to runder.

Nordmændene fik også forbedret deres resultat til anden runde. De havde en enkel rytter som ikke kom til start i nogen af runderne, så de havde ikke noget resultat de kunne fratrække. Til gengæld lykkedes det to af de norske ryttere at ride fejlfrit, og med en enkel med 4 fejl sluttede Norge med i alt 16 fejl og dermed bronzemedaljen.

Finland gjorde kunsten endnu bedre end Sverige i anden runde. De var helt på linje med danskerne, da alle deres 4 ryttere red fejlfrit i anden runde. Men med 22 fejl i første runde, var der bare ikke noget de finske ryttere kunne gøre, for at forbedre deres samlede resultat tilstrækkeligt til at være med i medaljekampen her i holdmesterskabet.

Det samlede resultat af holdmesterskabet kan ses HER.

Ligesom i de foregående holdmesterskaber, var der også her to danske ekvipager med, som red om det individuelle mesterskab, hvor de tager fejlene med til søndag. Der var her tale om Thomas Kolborg Johansen med Tailormade La Golda Z samt Simone Hansen på Scherff med Watokia G. Begge ekvipager havde en ærgerlig trillebom i begge runder, hvilket resulterede i at de begge ligger med samlet 8 fejl inden finalen søndag.

Se resultatet af de individuelle ryttere HER.

Billede

Jessica Toelstang. jp-photo.dk


Tilføjet d. 26-06-2015 kl. 22:36 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
11-08-17 Udemærket 6. plads til EM-holdet for juniorer i springning
06-08-17 Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!
02-07-17 Dansk medaljeregn ved NM i dressur
01-07-17 6 individuelle medaljer til NM i springning
30-06-17 Mere metal til de danske springryttere til NM
09-06-17 Emma Marie Hansen i front ved DRF mesterskaberne for junior/yr
02-06-17 Stort internationalt militarystævne i Kalundborg med DRFmesterskaber for junior og young riders


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider