Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Endnu en guldmedalje til Danmark!

Her tidlig eftermiddag blev det klart, at Danmark skulle have endnu en guldmedalje i springning i den smukke Bernstoffpark i Gentofte.

Denne gang var det for kat. 2 ponyer. Holdet bestod af Maria Bernewitz Schou på Flying Ronaldo, Noona W. Linde på orbeagh Claire, Josefine Sandgaard Mørup på Kantje's Valentijn samt Celeste Christine Arndal på Fredbos Mesterix.

Det var dog ikke uden spændning, at det lykkedes Danmark at få guldmedaljen. Efter første runde så det ud til, at vi slet ikke var med kampen om guldmedaljen, men nok måtte nøjes med bronzemedaljen. I første runde var det vores sidste rytter, som var den eneste der lykkedes at ride en fejlfri tur. Det var Celeste Christine Arndal der sørgede fo stadg at holde os lidt inde i kampen. Josefine fik en enkel bom rundt på banen, og det samme gjorde Maria samt hun også fik en tidsfejl. Noona kom rundt med 8 fejl, og blev det resultat vi kunne fratrække.

Både det svenske og det norske hold lå med 4 fejl efter første runde, og de lå altså sikkert og mere end en bom fra at være alene om guld- og sølvmedaljen. Finland fik 42 fejl i første runde, og meget skulle gå galt for det danske hold, hvis vi skulle komme helt uden for medaljerækken.

Men i anden runde viste de danske ryttere bare klasse! Maria lagde ud med en flot fejlfri tur. Noona var uheldig med en enkel bom der trillede ud af holderne, men de resterende to ryttere kunne holde skansen og presset og de leverede begge fejlfrie ture!

Det samme kunne man absolut ikke sige om det svenske og norske hold. For det svenske hold lykkedes det kun en enkel af deres ryttere at ride fejlfrit i anden runde, og det gav 8 fejl og samlet 12 fejl over de to runder til Sverige.
Det norske hold måtte hver og en ekvipage se en bom trille ud af holderne, og det gav 12 fejl i anden runde og i alt 16 fejl efter de to runder. Og pludselig lå Danmark på en helt klar første plads! Svenskerne måtte nøjes med sølvmedaljen og Norge fik bronzemedaljen. Da det finske hold havde 2 ryttere der udgik. gik holdet helt ud af konkurrencen.

Så stort tillykke skal det lyde herfra, til de danske piger som sikrede endnu en guldmedalje til Danmark!

Ud over holdet, havde Danmark yderligere et par ekvipager med i den individuelle kvalifikation. Her red Emilie Mosegaard Christiansen på Ballintubber Beauty med, hvor hun fik en bom i begge runder og derfor tager 8 fejl med videre til finalen på søndag.
Charlotte Klarskov Jensen red også med på Sullivan John. Hun fik 20 fejl i første runde, og hun kom godt igen i anden runde hvor hun fik 8 fejl, hvor hun tager det samlede resultat med sig til den individuelle finale søndag.

Billede

Maria Barnewitz Schou og Flying Ronaldo. jp-photo.dk


Tilføjet d. 26-06-2015 kl. 14:16 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
18-06-18 Ponyekvipager udtaget til NM og EM i dressur
06-06-18 Springrytterne udtaget til Nordisk Mesterskab
09-05-18 Danmark er klar til NM i dressur
06-08-17 Hele 8 medaljer til NM i Sverige for militaryrytterne!
02-07-17 Dansk medaljeregn ved NM i dressur
01-07-17 6 individuelle medaljer til NM i springning
30-06-17 Mere metal til de danske springryttere til NM
28-06-15 Junior NM finale med fald og styrt!
28-06-15 Celeste vinder guld til Danmark!
28-06-15 Mere guld til Danmark i Bernstorffparken!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider