Global Champions Tour er kommet til Monaco

Imens at vi herhjemme følger spændt med i de nordiske mesterskaber i både springning for pony, children U18, U21 samt U25 samt ikke mindst de nordiske mesterskaber i dressur i Aalborg, så gik starten til Global Champions Tour i Monaco også i dag.

Her var åbningsklassen en 145 cm klasse, hvor det blev Beat Mändli på Zander der løb af med sejren. Her blev der redet i det høje tempo hele vejen rundt, og tiden sluttede på 26.89 sek. På 2. pladsen kom Maikel van der Fleuten på VDL Groep Quatro, som også red en hurtig men dog ikke helt så hurtig omspringning i tiden 27.36 sek.
Jessica Springsteen - datter af Bruce Springsteen - red sig ind på en 3. plads med en rimelig hurtig fejlfri tur i tiden 27.51 sek. John Whitaker på Ornellaia sluttede på 4. pladsen mens Jane Richard Philips med Zekina Z sluttede på 5. pladsen.

I dagens anden klasse blev det Emanuele Gaudiano på Admara 2, som efter en spændende og tæt omspringning kunne kalde sig vinder af klassen, som gik i 150 cm og 155 cm i omspringningen. Emanueles omspringningstid sluttede på 31.50 sek.
Scott Brash og Hallo Annie sluttede på 2. pladsen i tiden 31.58, og lige efter kom Edwina Tops-Alexander på Heidi du Russeau Z i tiden 31.66 sek.
4. pladsen gik til Maikel van der Fleuten med VDL Groep Arera C i tiden 32.07 samt 5. pladsen gik til Hans-Dieter Dreher og hans ekstremt velspringende Embassy II i tiden 32.23 sek.

Det er muligt at se alle rytternes ridt inde på de enkelte resultatlister i takt med at video bliver lagt på, samt GCT har live streamning fra alle deres klasser via deres hjemmeside.

Se resultatet (samt video) af 145 cm klassen HER.