Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Blåvandshuk Rideklub klar til Dressurens Venner - Cup

På søndag afvikles næste afdeling af Dressurens Venner - Cup ved Blåvandshuks Rideklubs C-stævne. Ni hold er meldt til start i holdturneringen, så der er lagt op til masser af god dressur i det forhåbentlig gode vejr. Klassen er programsat til at starte søndag kl. 11.30, så kig forbi de hyggelige omgivelser i Blåvand og få en skøn dressuroplevelse.

 

Rummelig hygge i Blåvand
"Vi er en lille traditionsrig rideklub med ca. 100 medlemmer, men vi har stor rummelighed, og der skal være plads til alle. Vi glæder os til stævnet, og til at vi igen skal være værter for Dressurens Venner - Cup. Det er altid hyggeligt, og det er skønt at mærke, at holdånden virkelig kommer i centrum, fremfor at det er enkeltpræstationerne, der fokuseres på", siger Rie Sveigaard-Iversen, formand for Blåvandshuk Rideklub.

 

Om Dressurens Venner
Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

 

Kilde: DRF

Billede

Arkivfoto: JP-Photo

 


Tilføjet d. 25-06-2015 kl. 07:00 af i kategorien Ridesport.
Forsidebillede: CDIP "Pony Masters 2012" af mibsen




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider