Gode danske resultater i Sopot!

Der var flere dansker der havde valgt at tage turen til CSIO5* Sopot i Polen denne weekend i stedet for det fantastiske stævne hos Absolute Horses. Danskerne havde flere rigtig gode ture!

I torsdagsens største klasse, 150 cm, red Andreas Schou sig ind på en 11. plads på Lenardo der Kleine og lige efter fulgte Kasper H Hansen på Leonce. På plads 14 kom Linnea Ericsson-Carey på Caddie R som den sidst placerede rytter ud af i alt 81 starter.

Fredag placerede Kapser H. hansen sig som nr. 8 i en 140 cm springning med Qualified og var den eneste dansker placeret i den klasse.

I 150 cm klassen fredag blev Torben Frandsen placeret med Carpe Diem, og derefter var der tid til Nations Cuppen.
Her placerede det danske hold sig som nr. 7 ud af i alt 12 startende hold. På holdet var Linnea Ericsson-Carey med Thornhill Kate, Rikke Haastrup med Qualico du Bobois, Torben Frandsen med Antares samt Andreas Schou med Allstar. Det tætteste vi kom på ej fejlfri tur var Andreas Schou da han red første runde med 1 tidsfejl. Efter første runde havde Danmark i alt 10 fejl og sammenlagt efter 2. runde sluttede vi med 22 fejl, og det rakte altså til en placering som nr. 7.

Lørdag lykkedes det Andreas Schou at placere sig på den flotte 3. plads i en 160 cm springning med den meget velspringende Chalisco, som familien Hallundbæk købte på den verdenskendte PSI auktion i december 2013. Det var efter en hurtig omspringning, kun lige over et sekund langsommere end vinderen. Det lykkedes også for Linnea Ericsson-Carey på Caddie R at placere sig som nr. 11 efter en hurtig tur. Alle placeringerne i klassen lå tætte, så der skulle rides fejlfrit hurtigt alene for at få placeret sig efter omspringningen. Rikke Haastrup var også fejlfri men lige uden for placering på Qualico du Bobois.

I Grand Prixen i 160 cm i dag var det svenske Douglas Lindelöw på Casello som løb af med sejren. Andreas Schou var den eneste dansker som var placeret i klassen på Lenardo der Kleine, hvor de sluttede som nr. 10.

Den sidste klasse i Sopot var en 150 cm klasse, hvor det lykkedes Linnea Ericsson-Carey på Thornhill Kate at placere sig som nr. 4 i klassen, som den eneste dansker til start i klassen overhovedet.

Linnea og Caddie R. Foto: jp-photo

Tilføjet d. 07-06-2015 kl. 23:31 af i kategorien Ridesport.