Brogaarden Cup - NY Spring-cup i Nordsjælland med en samlet præmiesum på 100.000 kr.

En ny spring-cup i Nordsjælland er født, men har rødder tilbage til den navnkundige "Wiibroe Cup", som dengang var på alles læber, og blev afviklet med stor succes i over 10 år. Sidste gang i midt 90'erne.

Nu genskabes konceptet af Capacity Showjumping Center (CSC), Helsinge Rideklub (HSK), Barthahus Rideklub (BAR), Nordsjællands Rideklub (NSR) og Hillerød Sportsrideklub.

Genrejsningen af cup'en er blevet mulig gennem en aftale med Brogaarden der med tegningen af et 3-årigt sponsorat er med til at sikre økonomien under projektet.

"Vi har som andre firmaer i årenes løb haft flere sponsorater rettet mod eliten, men vores hjerte har altid banket for at være med til at skabe unikke oplevelser for bredden, og for dem, der ikke nødvendigvis er på landsholdene. Vi har f.eks. ofte sponseret flere ponyklasser i forbindelse med CSIO stævnerne i Bernstoffparken og står også bag Michael Åbos "Årets talent" serie. Wibroe CUP'en var en stor succes netop fordi det gav bredderytterne en mulighed for at prøve sig af i en konkurrence om store præmier, og vi er derfor rigtig stolte af, at arrangørerne har bedt os være med til at genrejse idéen", siger Brogaardens salgs- og marketing direktør Rolf Momberg.

Brogaarden Cup, der afvikles på MB niveau for heste ved C-stævner i Nordsjælland, strækker sig over 4 kval. stævner og en finale åben for de 20 ekvipager der har optjent flest point i kvalifikationsrunderne. Til vinderen af hver af kvalifikationerne er der 5.000,- kr. og vinderen af finalen løber af med hele 20.000,- kr. Og foruden alle pengene, rides der om et hav af lækre ærespræmier, naturligvis fra Brogaarden.

1. kvalifikation blev afviklet i Kristi himmelfarts ferien på Capacity Showjumping center i Fredensborg. Vinder af denne blev Joost Martens, 2. pladsen gik til Mie S. Rasmussen, og 3. pladsen til Stine Gottschalck.

Næste kvalifikation er på Helsinge Rideklub 30-31/5, herefter bliver det Barthahus Rideklub 25-26/7, Nordsjællands Sportsrideklub 22-23/8. Finalen afvikles på Hillerød Sportsrideklub d. 29-30/8

Arrangørerne er stolte af at kunne præsentere en så attraktiv turnering, og glade for at kunne gøre det i samarbejde med en så velkendt og professionel virksomhed som Brogaarden.

Se mere om turneringen på Facebook Sitet: "Brogaarden Cup". Her kan du bl.a. finde propositioner, den løbende stilling, samt deltage i konkurrencer om lækre præmier fra Brogaarden.