Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Stort internationalt stævne i kørsel med hest og vogn til Vendsyssel i august 2015

Vendsyssel Køreforening (VK) slår fra den 5. til den 9. august dørene op for Jyllands største internationalekørestævne på det smukke køreanlæg ved Dronninglund, hvor der i 2013 blev afholdt Nordisk Mesterskab i kørsel med hest og vogn.

 

VK forventer deltagelse af både den Danske og Nordiske elite, samt kuske fra Nordeuropa. Stævnet er åbent for både enspænder, 2-spand og 4-spand hest og pony. Der er ligeledes klasser for juniorkuske.

 

Konkurrencekørsel består som military af 3 discipliner: dressur, maraton (terrænkørsel) og forhindringskørsel. I maraton, som køres lørdag, vil der blive kørt i 8 store spektakulære faste forhindringer, der alle ligger samlet på Vendsyssel Køreforenings store anlæg. Publikum har udsyn over de fleste forhindringer fra et sted. Resten ligger få minutters gang derfra. Blandt de store forhindringer er der en stor træbro, der både kan køres over og under, en vandgrav med mulighed for masser af sprøjt samt en pilelabyrint, hvor det er nemt at fare vild.

 

Medlemmerne i Vendsyssel Køreforening har allerede gennem længere tid forberedt det store stævne og er i øjeblikket ved at anlægge både nyt tilskuerområde samt en stor ny forhindring til stævnet. Der arbejdes ligeledes med at nedgrave strøm og vand til både deltagercampering og staldområde.

 

DM i 2016 vil blive afholdt på de samme baner. VK håber, at mange kuske i den danske elite, der ønsker at køre DM næste år, vælger at starte til i august for at lære området og forhindringerne at kende.

 

Stemningsfilm fra NM i 2013 kan findes her

Billede

 

Forsidebillede: Magnus Qvist, NM Maraton, Dronninglund, 2013


Tilføjet d. 24-05-2015 kl. 15:30 af i kategorien Kørsel.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider