Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Forbrugerundersøgelse: Ejere af landejendomme med dyrehold søges

Som ejer af mindre husdyrbrug, herunder også med heste, kan det være vanskeligt og uoverskueligt at have indsigt i gældende regler og lovgivning vedrørende husdyrhold og miljøforvaltning. Selv ved små dyrehold er der anmeldepligt, og ved over 3 dyreenheder er der bla. mulighed for at blive udtaget til kommunalt miljøtilsyn.

 

Tre studerende, der er ved at skrive projekt på uddannelsen Professionsbachelor i jordbrugsvirksomhed på EASJ Slagelse håber, at de gennem Heste-Nettet kan finde personer i deres målgruppe, der vil besvare deres spørgeskema. Problemstillingen i projektet er hvilke problematikker, der er for mindre husdyrbrug vedrørende overholdelse af miljølovgivningen.

 

For at få et billede af udfordringerne og hvilke påtaler der forekommer i forbindelse med miljøtilsyn for mindre husdyrbrug, har de udarbejdet et spørgeskema, som de håber, I vil være behjælpelige med at besvare. Spørgeskemaet er 100 % anonymt at besvare, og besvarelserne vil blive brugt med henblik på at komme med forslag til forbedringer og optimering af tilsynene. Derudover forventer de at kunne foreslå tiltag, som gør det simplere og mere gennemskueligt at være ejer af landejendomme med små dyrehold.

 

"Da vi er presset på tid, ønsker vi en hurtig tilbagemelding og senest den 1. juni 2015, så svar meget gerne nu - det tager kun 2 minutter. På forhånd tak", siger gruppen. ?.

 

Link til spørgeskemaet

 

Billede

 


Tilføjet d. 24-05-2015 kl. 13:18 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider