Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny stilcup for fremtidens unge dressurtalenter

DRF Dressur Stilcup er navnet på den nye cup for ponydressurryttere i alderen 9-13 år, hvor der er fokus på rytterens opstilling og indvirkning. Turneringen har som formål, sammen med programridning, at styrke rytternes grundlæggende ridefærdigheder gennem fokuseret vurdering af korrekt opstilling samt indvirkning på ponyen. Det er væsentligt for senere præstationer både i ponyårene, men også i overgangen til junior- og ungryttere, at rytterne sidder og indvirker korrekt, så de senere er parate til at udføre de sværere og mere teknisk krævende øvelser.

 

Sikre ponyernes holdbarhed
"Med et øget fokus på rytternes grunduddannelse, rettes opmærksomheden også mod ponyernes velfærd i øjeblikket samt holdbarheden på længere sigt. Begge dele afhænger af, at ponyerne rides og trænes korrekt, og at de ikke belastes unødigt eller forkert. I den sammenhæng, er rytterens korrekte og diskrete brug af hjælperne, samt en opstilling i god balance, vigtige parametre," fortæller ponylandstræner Jette Nevermann, der er initiativtager til, og har udviklet cuppen i samarbejde med beridere.

Tre kvalifikationer og en finale
Turneringen afvikles over tre kvalifikationer i LB3 på Holbæk rideklub den 14. juni, Skårupgaard Sportsrideklub den 14. juni og Allerupgaard Rideklub den 5. juni. Kvalifikationsklasserne afvikles udelt, og alle ponykategorier rider mod hinanden.

Finalen afvikles i en LA1 på Sportsrideklubben Vallensbæk den 28. - 30. august sammen med det individuelle DRF-mesterskab for pony. Finalen rides i LA1 i to afdelinger over to dage. Resultaterne for de to afdelinger lægges sammen for at finde vinderen. De startberettigede i finalen er de fem bedste ekvipager fra hver kvalifikationsrunde.

DRF Dressur Stilcups bestemmelser.

 

Kilde: DRF

Billede

Arkivfoto: JP-Photo

 


Tilføjet d. 16-05-2015 kl. 17:11 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider