Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Dressuren overstået ved Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials

Denne weekend byder på en af de helt store klassikere i militarysporten: Mitsubishi Motors Badminton Horse Trials. En af i alt seks CCI4* klasser i år og absolut en af de allersværeste.

 

82 ryttere stillede til første dyrlægetjek. 81 gik videre til dressuren. Dressuren er blevet afviklen over torsdag og fredag, efter de første to dage ligger Andrew Nicholson på Nereo nummer et med 37,8 strafpoint. Nereo og Andrew bled nummer tre til Badminton i 2013 og nummer ni til WEG i Caen i 2014. Efter dressuren blev Andrew interviewet til Radio Badminton, Interviewet kan høres her.

 

Der er ikke langt ned til nummer to William Fox-Pitt på Chilli Morning. 1,2 straf point og dermed kun tre sekunder i terrænet lørdag skiller de to ryttere. Chilli Morning går sit første Badminton i år. Sidste år blev ekvipagen nummer tre ved WEG i Caen og var med på det sølvvindende hold. William var ikke helt tilfreds med sin præstation i dag hvor der indløb et par fejl. Interview med William kan høres her.

 

Nummer tre efter dressuren er Oliver Townend på Armada en hest som tidligere har konkurreret under Andrew Nicholson. Oliver og Armada sluttede sidste år som nummer to i Badminton og med deres 39,6 straf ligger de godt til igen i år. Interview med Oliver kan høres her.

 

Terrænet kan følges live på FEI TV. Også Radio Badminton sender hele dagen. Banen er i år igen sat lidt ned i sværhedsgrad efter at kun 35 ekvipager nåede mål sidste år. Vejret har som altid stor indflydelse på resultatet i terrænet. Megen regn giver et tungt underlag hvor det er svært at holde tiden.

 


Tilføjet d. 08-05-2015 kl. 23:26 af i kategorien Military.





Seneste relaterede nyheder
11-05-17 Shanghai Joe aflivet efter styrt i staldområdet ved Badminton Horse Trials
09-05-17 Emily Gilruth med traumatisk hjerneskade efter styrt ved Badminton Horse Trials
08-05-17 Andrew Nicholson løb med sejren
06-05-17 Ingrid Klimke i front med Michael Jung i hælene
07-08-16 William Fox-Pitt i spidsen efter første dag
13-07-16 Fra over en uge i koma til OL - på mindre end et år
09-05-16 Hanne Wind Ramsgaard gennemførte Badminton Horse Trials
31-10-15 William Fox-Pitt i bedring - stadig indlagt i Frankrig
26-10-15 William Fox-Pitt ude af koma
24-10-15 William Fox-Pitt i kunstigt koma på syvende døgn


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider