Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Hjørring Rideklub er klar til Dressurens Venner - Cup

I Hjørring Rideklub (HJR) er der plads til alle, og i weekenden er klubben vært for årets første afdeling af Dressurens Venner - Cup. Cuppen er blevet en tradition i klubben, der har prestige og skaber klubånd, fortæller klubbens formand.

 

Dressurens Venner - Cup er en tradition, der skaber klubånd i HJR
Klubben ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af Hjørring. HJR er en af Vendsyssels største rideklubber med stor aktivitet på det flotte rideanlæg på Åstrupvej. De har to ridehaller, to udendørs dressurbaner, udendørs konkurrence-springbane, udendørs trænings-springbane og en pragtfuld ridesti i skoven. Hertil kommer nogle hyggelige stalde, klublokaler, cafeteria og masser af folde i dejligt kuperet terræn.

"Det er blevet en tradition, at der er os, der afholder Dressurens Venner - Cuppen, og det har vi gjort de sidste mange år. Alle klubber heroppe i det nordjyske ved, at det er os, der holder det. Nu er der også gået sport i det for klubben, for vi har selv haft et hold i top tre de sidste par år. Så nu er der prestige i at være med på holdet. Der er en holdning om, at det er fedt at blive udtaget til holdet, som vores berider Jens Søgaard sætter. Sidste år havde vi to hold med, hvor det ene var et damehold. Der plejer at komme cirka otte hold til start, og vi har sidste tilmelding fredag. Ved at lægge fristen så sent vinder vi nogle gange et par ekstra hold til start. I sidste weekend var klubben også samlet for at gøre klubben stævneklar. Det er virkelig med til at skabe klubånd med den slags traditioner i en klub," fortæller Dennis Madsen, formand i HJR.

Deltagere - Dressurens Venner Cup i Hjørring Rideklub

Se startlister på DRF Live.

Om Dressurens Venner - Cup
Dressurens Venner - Cup er en konkurrence i dressur for klubhold, der afvikles over seks kvalifikationsrunder og en finale. Kvalifikationsrunderne fordeles således, der afholdes to runder på Sjælland, en på Fyn og tre i Jylland. De seks kvalifikationer afvikles som udgangspunkt over en dag, og afvikles i LA2, mens finalen afvikles over to dage. Ved finalen rider to af holdets rytter LA2 og to ryttere rider LA5. Holdene skal bestå af tre ryttere på tre heste eller fire ryttere på fire heste, hvoraf de tre bedste tæller.

Flotte præmier
Ved hver af kvalifikationsrunderne er der 4.000,- kr. i 1. præmie, 2.000,- kr. til 2. pladsen og 1.000,- kr. til 3. pladsen. I finalen er der 10.000,- kr. til vinderholdet, 6.000,- kr. til 2. pladsen og 4.000,- kr. til 3. pladsen. Vinderholdet får også et klubforedrag med Ingdams.

Herudover sponsorerer Ingdams rosetter til de tre placerede hold samt underlag til det vindende hold i både kvalifikationerne og finalen.

Om Dressurens Venner
Foreningens formål er at fremme en visionær udvikling af dansk dressursport med henblik på at højne kendskabet og det faglige niveau. Dressurens Venner tilstræber at sætte fokus på dressurridning, at støtte dressursporten, at have opmærksomhed på talentudvikling og give dressuroplevelser af højt niveau.

 

Kilde: DRF

Billede

Arkivfoto: JP-Photo

 


Tilføjet d. 05-05-2015 kl. 12:14 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider