Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Træningssamling i dressur for seniorrytterne

12 topdygtige seniordressurryttere samles på Middelfart Ridecenter tirsdag og onsdag i næste uge til den sidste træningssamling inden sommer- og mesterskabssæsonen går i gang. Landstræner Rudolf Zeilinger træner rytterne begge dage, mens landsholdsdyrlæge Jonas Rasmussen kommer om onsdagen, og tjekker hestenes form og kondition.

 

Med viden kan vi optimere
Til den sidste træningssamling inden sommer- og mesterskabssæsonen for alvor går i gang kommer 12 af de bedste danske seniorryttere, og får formen pudset af ved enelektioner hos dressurlandstræner Rudolf Zeilinger. Deres heste skal ligeledes sundheds- og konditionstjekkes af landsholdsdyrlæge Jonas Rasmussen.

"Vi tester hestenes form og kondition for at være på forkant og gøre det bedste for hestene. Jo mere vi ved, jo bedre kan vi optimere og planlægge træningen. Til træningssamlingen skal vi, udover træning og sundhedstjek, også kigge på stævneplaner for den kommende sæson. Vi holder den næste træningssamling til oktober," fortæller elite- og talentchef i dressur Kimi Nielsen.

 

Kilde: DRF

 

Billede

Arkivfoto: JP-Photo

 


Tilføjet d. 30-04-2015 kl. 20:31 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider