Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Alle tre danskere videre til World Cup-finalen

I torsdags blev den spændende World Cup-finale i Las Vegas skudt i gang med en Grand Prix. Kravet for at komme videre til den afgørende kür-finale var en score på mindst 60 % klassen, og det leverede de tre danske ekvipager uden problemer. Engelske Charlotte Dujardin og den fantastiske Valegro var dagens bedste og viste, at de er helt klar til kür-finalen.

 

Agnete var første dansker
Første dansker i Grand Prixen var som nummer ni Agnete Kirk Thinggard og Jojo Az, og de scorede 67,987 %. Elite- og talentchef Kimi Nielsen fortæller, at Agnete var lidt skuffet efter ridtet.

"Der var desværre for mange fejl i galopdelen - og det koster jo. Til gengæld havde de nogle fine overgange, flot piaffe og flot lige midterlinje," siger Kimi.

Mikala var stolt af My Lady
Som nummer 11 var det Mikala Münter Gundersen og My Ladys tur. Parret scorede 70,414 %, og Mikala var glad.

"Jeg er sindssyg stolt over min hest i dag. Den kan rigtig godt lide alt det her Las Vegas show, og den smilede nærmest til kameraerne ned i hjørnerne. Jeg havde på forhånd besluttet, at jeg ville give den fuld gas, og det gjorde jeg. Der kom en lille fejl, men det er hvad der sker, når man giver sig fuldt ud," fortalte en glad Mikala efter sit ridt.

Lars Petersen og Mariett red på banen som nummer 13 efter verdensetteren Charlotte Dujardin og Valegros mesterridt til 85,529 %. Lars scorede 69,314 %.
"Der indsneg sig nogle ærgelige fejl, og Lars tabte ham nogle gange," fortalte Kimi.

Følg World Cuppen hjemmefra
Følg de tre ekvipager på Dansk Ride Forbunds Facebook-side, hvor vi løbende bringer billeder, video og kommentarer fra rytterne direkte fra Las Vegas.

FEItv.org, som er et betalingssite, sender live både fra dressuren og springningen, og Eurosport laver et sammendrag af springfinalen søndag aften den 19. april og fra dressuren den 6. maj.

 

Kilde: DRF

Billede

Mikala Münter Gundersen og My Lady (Arkivfoto. JP-Photo)

 


Tilføjet d. 18-04-2015 kl. 11:26 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider