Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Nu går det løs med World Cup Finale i Las Vegas

April måned betyder traditionen tro, at det er tid til den store Reem Acra FEI World Cup Finale i dressur i Las Vegas. Stjernerne dyster fra den 16. - 18. april i den kæmpe Thomas & Mack Arena, og blandt dem er vores tre danske dressurryttere Lars Petersen, Mikala Münter Gundersen og Agnete Kirk Thinggaard klar til at konkurrere med verdens bedste ryttere.

 

Verdens bedste samles
18 ekvipager fra den absolutte dressurelite samles i de kommende dage til et brag af en finale i Las Vegas. Danmark, Finland, England, Tyskland, Holland, Spanien, Sverige, Rusland og USA er repræsenteret i finalen, som starter med Grand Prix torsdag. Alle ekvipager, der opnår 60 % i Grand Prixen, går videre til den afgørende Grand Prix Kür-finale om lørdagen. Danmark har de tre ekvipager Lars Petersen/Mariett, Mikala Münter Gundersen/My Lady og Agnete Kirk Thinggaard/Jojo Az med i finalen.

Danmark flot repræsenteret
"Der bliver benhård konkurrence i Las Vegas, hvor verdens bedste heste og ryttere er samlet i finalen. Bare det, at et lille land som Danmark har kvalificeret tre ekvipager til finalen, er utrolig flot. Agnete har kvalificeret sig i den vesteuropæiske liga, som er den absolut hårdeste, mens Lars og Mikala har kvalificeret sig i den amerikanske liga, hvor de har opnået den ene topplacering efter den anden. Så de er alle tre i topform og flyvende. Jojo Az er fløjet fra Amsterdam, og My Lady og Mariett er fløjet fra Florida til Las Vegas, og de er alle kommet godt frem," fortæller elite- og talentchef i dressur Kimi Nielsen.

Følg World Cuppen hjemmefra
Følg de tre ekvipager på Dansk Ride Forbunds Facebook-side, hvor der løbende bringes billeder, video og kommentarer fra rytterne direkte fra Las Vegas.

FEItv.org, som er et betalingssite, sender live både fra dressuren og springningen, og Eurosport laver et sammendrag af springfinalen søndag aften den 19. april og fra dressuren den 6. maj.

Program

World Cup - Las Vegas

 

Pressemeddelse: DRF

 

Billede

Agnete Kirk Thinggaard/Jojo Az (Arkivfoto: JP-Photo)

 


Tilføjet d. 16-04-2015 kl. 09:46 af i kategorien Ridesport.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider