Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Ny hestemassøruddannelse starter i Hirtshals

Hos Center for Dyreterapi i Hirtshals er der godt gang i udviklingen. Stedet tilbyder en lang række private uddannelses- og kursusmuligheder, og det seneste skud på stammen, er en ny uddannelse i hestemassage.

 

"I forvejen udbydes uddannelsen til Fysiurgisk Hesteterapeut, som er en større hesteterapeut-uddannelse, der ud over massage også indbefatter Kranio Sakral Terapi, ledmobilisering, supplerende terapiformer, laser og viden om træning og genoptræning samt sadler, bid, tænder, ernæring og hove, men vi har haft rigtig mange henvendelser fra folk, som kun ønsker at tage den første del, der omhandler hestemassagen"", siger Bettina Hvidemose, som sammen med Majken Jensen er underviser på den nye uddannelse.

 

"På baggrund af denne efterspørgsel har de derfor valgt at lave en ny og kortere uddannelse, til de som udelukkende er interesserede i massagen, og som gerne vil blive rigtig gode til det".

 

Uddannelsen løber over 6 moduler på to dage hver og strækker sig over i alt ca 6 måneder. Mellem kurserne skal eleverne skrive opgaver og øve på heste.

 

Uddannelsen afsluttes med teoretisk og praktisk prøve, hvorefter der udleveres et uddannelsesbevis.

 

Første hold på den nye uddannelse starter allerede i juni 2015. Se mere på: www.dyreuddannelser.dk/hestemassoer


Tilføjet d. 16-04-2015 kl. 13:45 af i kategorien Uddannelse.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider