Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Vild med heste – casting

Som noget nyt vil alle med flair for at arbejde kreativt med heste få muligheden for at blive en del af programmet til årets hesteshow på Hjørring Dyrskue.

 

For at vinde en plads i årets hesteshow, skal en gruppe eller en enkelt person sammen med en eller flere heste udarbejde et show på max 5 minutter, som de videooptager og lægger på Hjørring Dyrskues Facebook-side. Vi kalder konkurrencen "Vild med heste".

 

"I år har vi valgt at involvere de talenter, der sandsynligvis gemmer sig ude i rideklubberne, så de kan få lov til at prøve kræfter med at tilrettelægge og gennemføre et show med deres heste. På den måde giver vi hesteshowet en ekstra dimension, hvor man selv har chancen for at optræde med sin hest foran de 3.000 publikummer, der plejer at overvære showet," siger Kathrine Jensen, der er formand for hesteudvalget på Hjørring Dyrskue.

 

For at komme i betragtning til at deltage i selve hesteshowet, er der en række punkter der skal opfyldes:

  • Først skal rytteren eller gruppen af ryttere tilrettelægge et show, som skal videooptages og lægges på Hjørring Dyrskues facebookside. Kravet til showet er, at det har et eller andet med heste at gøre og er max 5 min. langt.
  • Videoen skal lægges på Facebook senest den 11. maj 2015. Der skal desuden udfyldes en formular på dyrskuet hjemmeside, hvor kontaktoplysninger angives.
  • Hesteudvalget udvælger herefter op til 6 shows, som inviteres til 2. runde, som foregår på selve Hjørring Dyrskue fredag den 19. juni om eftermiddagen.
  • Til udvælgelsen af de seks shows lægges der vægt på underholdningsværdi og kvalitet.
  • Antallet af likes, som det enkelte show har fået på Facebook, indgår også som en parameter i udvælgelsen.
  • De shows der udvælges til at deltage i 2. runde, offentliggøres den 22. maj 2015.
  • 2. runde, der foregår live på Hjørring Dyrskue, bedømmes af publikum og tre dommere (2 hestefagdommere og en showdommer). Publikum deltager via en SMS-afstemning. Publikums og dommernes stemmer vægtes 50/50.
  • De tre bedste shows går videre til finalen, som foregår under hesteshowet fredag den 19. juni om aftenen.
  • Her bedømmes de tre finalister igen af både dommere og publikum (via SMS).
  • Vinderen præmieres med en pokal og en roset.

 

Hjørring Dyrskue håber, at det nye initiativ vil skabe liv og engagement i rideklubberne i tiden frem mod dyrskuet. Derudover involverer SMS-afstemningen også publikummerne, som traditionelt blot har iagttaget showet.

 

For yderligere oplysninger kontakt:

Formand for Hesteudvalget på Hjørring Dyrskue, Kathrine Jensen på telefonnummer 9899 8286.

 

Forsidefoto: JP-Photo.dk


Tilføjet d. 22-03-2015 kl. 21:40 af i kategorien Nyheder generelt.




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider