Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Maria Barnewitz Schou Danmarksmester for kat. 1!

I lørdagens kvalifikation var der ualmindeligt mange ekvipager til start, helt præcist 56 styks. Af dem lykkedes det intet mindre end 20 ekvipager at ride fejlfrit, hvor 3 ekvipager ikke kom til start i finalen da rytteren også havde redet fejlfrit på sin anden pony, hvilket gav 17 ekvipager som havde det bedste udgangspunkt inden dagens finale. Af dem lykkedes det 5 ekvipager at ride fejlfrit i finalen, og det var altså disse 5 ekvipager som skulle fordele medaljerne.

Det skulle vise sig at blive en meget spændende omspringning med masser af fart over feltet - så meget fart over feltet, at bommene ikke rigtigt blev hængende i holderne.
Faktisk lykkedes det kun en rytter at ride fejlfrit i omspringningen, og det var omspringningens sidste rytter. Hun vidste, at hvis hun kunne levere den fejlfrie runde, så ville hun have sikret sig guldet. Og det gjorde hun. Der var tale om sølvvinderen fra kat. 2, som altså ikke var helt tilfreds med at få en sølvmedalje hjem - der skulle også en guldmedalje med!
Det var Maria Barnewitz Schou på Bodyguard, som kunne hænge guldmedaljen om halsen. Lige efter hende, med de to hurtigste ture med 4 fejl kom tvillingesøstrene Anne-Kristine Rie Truelsen - sidste års vinder til DM indendørs samt bronzemedaljen udendørs - på Westside Ranger i tiden 33.70 samt Benedikte Rie Truelsen - sidste års sølvvinder udendørs - på Strattonstown Nearly Gone i tiden 34.05 sek. Ja man må sige, at de to tvillingesøstre er gode til at fordele medaljerne mellem sig!
4. pladsen gik til Clara Hallundbæk på Dibidoe med 4 fejl i omspringningen i tiden 34.61 og ind på 5. pladsen kom Christine Thirup Christiensen på Grantorino.

Se det samlede resultat af DM for kat. 1 HER. Bemærk dog at ved artiklens offentliggørelse er resultatlisten ikke helt korrekt.

Billede

Benedikte Rie Trulesen og Strattonstown Nearly Gone. Foto: jp-photo.dk


Tilføjet d. 15-03-2015 kl. 22:46 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
27-01-17 Startlisterne er klar til DM indendørs!
15-03-15 Kat. 2 Danmarksmester anno 2015: Emilie Mosegaard Christiansen
15-03-15 Amanda og Flashy Gold Finch sejrer endnu engang!
15-03-15 Isabella Bach Danmarksmester for children indendørs anno 2015!
13-03-15 DM indendørs for pony og children i Hillerød


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider