Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Amanda og Flashy Gold Finch sejrer endnu engang!

I dagens finale for kat. 3 ponyer, lykkedes det endnu engang Amanda Sondrup Henriques på den kun 20 årige Flashy Gold Finch at vinde et Danmarksmesterskab. Sidste år vandt ekvipagen både det indendørs og det udendørs Danmarksmesterskab.
I alt havde 12 ekvipager redet fejlfrit i kvalfikationen. 3 af disse måtte vi tage afsked med inden finalen, da rytteren havde lykkedes at ride fejlfrit på begge sine ponyer, og altså måtte fravælge at ride den ene af dem, og ind til finalen var der altså 9 ryttere som havde fejlfrit. Nerverne spillede uden tvivl ind inden denne finale, da det kun lykkedes to af ekvipagerne at ride finalen fejlfrit. Yderligere kun en rytter nøjedes med at ride med 4 fejl i finalen - men da to ekvipager lykkedes i at ride fejlfrit i finalen men havde en enkel bom med sig fra i går, blev der altså også en omspringning om bronzemedaljen.
Først så skulle der en omspringning til for at finde ud af, hvem der skulle løbe af med bronzemedaljen. Her var 3 ryttere, som alle sammenlagt havde redet med 4 fejl over runden i dag og i går. Der var tale om Josefine Sandgaard Mørup på Bølle, Lærke Isabell Godsk på Stald Fox's Mr. Fox samt Astrid Hesseldahl Føns på Klintholms Sir Chuck.
Her blev der lige fra den første rytter redet efter bronzemedaljen - for her var alt at vinde og intet at tabe! Men det blev den sidste rytter som trak det længste strå, da Josefine krydsede målstregen i tiden 29.36 - en tid, som viste sig at have været hurtig nok til rent faktisk at have taget guldmedaljen, hvis det ikke havde været for den ærgerlige bom i finalen.
Nr. 4 blev Lærke og på 5. pladsen kom Astrid.
Efter omspringningen om bronzemedaljen, blev det tid til at fordele sølv- og guldmedaljen.
Første rytter på banen var Louise Engelsted på Aziz, og efter en runde med 4 fejl i tiden 31.48 sek, var det nu op til Amanda at ride en nulrunde. Og det gjorde hun i overlegen stil og krydsede målstregen i tiden 29.43 sek. og hun kunne med et stort smil klappe sin skønne pony!

Billede

Arkivfoto. jp-photo.dk

 


Tilføjet d. 15-03-2015 kl. 22:11 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
27-01-17 Startlisterne er klar til DM indendørs!
15-03-15 Maria Barnewitz Schou Danmarksmester for kat. 1!
15-03-15 Kat. 2 Danmarksmester anno 2015: Emilie Mosegaard Christiansen
15-03-15 Isabella Bach Danmarksmester for children indendørs anno 2015!
13-03-15 DM indendørs for pony og children i Hillerød


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider