Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

DM indendørs for pony og children i Hillerød

Her til aften blev der trukket lod til lørdagens 1. afdeling af DM indendørs for ponyer i kat. 1, 2 og 3 samt for children (ryttere på maks 14 år, som rider hest).
Til stævnet er der muligheder for at vinde præmier for både rytterne, forældrene, trænerne samt ikke mindst publikum. Det vil være muligt at udfylde en seddel, hvor man tipper hvem der vinder DM. Af dem der rent faktisk får gættet den rigtige, er det muligt ved lodtrækning at vinde nogle rigtig fede præmier!
Yderligere - dog kun for rytternes vedkommende - har de også en konkurrence, hvor det gælder om at rytterne nominerer deres mødre, for det gode arbejde de gør for deres børn. Konkurrencen går under "Hvad gør din mor for dig?". Der satses på at der kommer nogle rigtig fine historier fra de deltagende ryttere, og det bliver uden tvivl svært at vælge den mor, som kommer til at vinde nogle fantastiske præmier!

Så er det også muligt at se stævnet live. Det kan ses HER.

For kat. 3 er der 25 ekvipager til start i første runde af DM indendørs. Næsten det dobbelte er der for kat. 2 ponyerne, hvor der er hele 44 ekvipager til start - og som om at det ikke var nok, er der hele 59 ekvipager til start for kat. 1! Så det er absolut værd at tage forbi og se flere af Danmarks bedste ryttere i aktion.
Dog startes DM med childrenrytterne. Her er der i alt 11 ekvipager til start, og deres klasse starter kl. 14.30. Fra 14.30 er der ikke andet end DM på programmet resten af lørdagen.

I dag har de fleste af rytterne startet deres opvarmningsklasser til DM. For ponyernes vedkommende var dagens højeste klasse MA*.
For kat. 3 blev det Josefine Sandgaard Mørup på Bølle der løb af med sejren i tiden 39.40 sek. Nr. 2 blev Lærke Isabell Godsk på Stald Fox's Mr. Fox, som red i tiden 40.18 sek.
For kat. 2 blev det Emilie Mosegaard Christiansen på Ballenubber Beauty som kom øverst på podiet. Det gjorde de i den meget overlegne tid 40.94 sek. Nr. 2 blev Josefine Sandgaard Mørup på Badgerhill Sue Ellen i tiden 45.07 samt som om at det ikke var nok så tog Josefine også 3. pladsen med Kantje's Valentijn i tiden 45.89 sek.
For de højeste ponyer blev det Sarah Svendgaard på Extra-Dry du Geer som var den hurtigste ekvipage i tiden 44.81 sek. Nr. 2 blev Alexander Godsk på Zauberwald Clover's First Girl i tiden 45.11. Vinni Pallisgaard på Chila Kirkebjerg fik lige listet sig ind på 3. pladsen i tiden 47.56 sek.

For childrenrytternes vedkommende havde de en enkel klasse at vælge imellem som opvarmningsklasse til DM. Det var en LB**, hvor det blev Annestine Kibech Hansen på Trueholm's Qumig som var den hurtigste i tiden 25.73 sek. Nr. 2 blev Sgine Dueholm Veng Kristensen på Cassidy Ask i tiden 26.10 og ind på 3. pladsen kom Anna Victoria Weilsby på Cliff Young i tiden 26.22.

Startlister, tidsplan samt resultatlister kan ses HER.

Billede

Arkivfoto jp-photo.dk


Tilføjet d. 13-03-2015 kl. 22:47 af i kategorien Ridesport.





Seneste relaterede nyheder
27-01-17 Startlisterne er klar til DM indendørs!
15-03-15 Maria Barnewitz Schou Danmarksmester for kat. 1!
15-03-15 Kat. 2 Danmarksmester anno 2015: Emilie Mosegaard Christiansen
15-03-15 Amanda og Flashy Gold Finch sejrer endnu engang!
15-03-15 Isabella Bach Danmarksmester for children indendørs anno 2015!


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider