Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Pernilles liv på hesteryg i Canada; en Valentinehistorie

Det danskejede rejseselskab Travel ALOTT kan nu også kalde sig match makers. Hos Travel ALOTT får man sin drømmerejse gjort til en realitet. Hvad enten det er for at opleve den store verden på lønnede eller frivillige ophold i udlandet. Pernilles rejse blev mere end en drømmerejse; hun fandt også sin store kærlighed.

 

For den 21-årige deltager, Pernille Rydberg, har hendes drømmerejse virkelig ændret hendes liv. Hun pakker nemlig kufferten for sidste gang, og flytter permanent til Canada. Pernille havde altid haft en drøm om at rejse til Canada. Drømmen blev til virkelighed da hun stiftede bekendtskab med ALOTTs program, Ranch Homestay. Her kunne hun nemlig både opleve Canada, og samtidig ride på heste, som er hendes helt store passion.

 

Billede

Pernille levede på hesteryg og red flere timer om dagen under sit ophold i Canada.

På Ranch Homestay-programmet kom hun helt tæt på hestene, og hjalp med at passe, pleje og ride. Pernille boede på en ranch hos en canadisk værtsfamilie, hvor hun hurtigt blev en del af hverdagen. Og det er her den store kærlighed træder ind. Pernille gik nemlig hen og forelskede sig farmerens søn, der boede på ranchen, og det er ham, hun til april flytter over til.

 

Billede

Det søde par, Pernille Rydberg og hendes store canadiske kærlighed.

"Hver dag var et eventyr og en drøm for mig. Men eventyr varer jo aldrig evigt. Jeg har aldrig haft så svært ved at sige farvel, som jeg havde til min canadiske familie", siger Pernille Rydberg.

 

Travel ALOTT har haft hovedsæde i Sønderborg de sidste 15 år og fortsætter med at hjælpe unge med at komme af sted på deres drømmerejser. Det understreges dog at denne søde historie ikke skal forstås som en opfordring til at rejse ud og blive væk - "de unge skal gerne returnere til Danmark, der kan bruge den internationale erfaring man får på sådan et ophold", lyder det fra selskabet.

Billede

 


Tilføjet d. 17-02-2015 kl. 15:11 af i kategorien Nyheder generelt.
Forsidebillede: Ingen titel af Jean




Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider