Logo used for printing

HN afstemning
Rider du i din lokale skov?

Log ind for at deltage i afstemningen

Tidligere resultater

Benedikte og Qunnie i front til DM for junior

Så er første afdeling i DM indendørs for juniorer afsluttet. Det blev til mange gode ture, men man var heller ikke i tvivl om, at nerverne sad uden på tøjet hos mange af de unge ryttere. Det kue ogå vise sig, at det var nogen af de mest rutinerede der havnede i toppen i dag.

I dagens runde var der i alt 24 til start i den 130 cm høje klasse, og klassen var en metode A (speedklasse). Godt nok var klassen i dag også en klasse for sig selv, men selve tiden er ikke det vigtige i dag ift. selve DM klassen. Det er derimod den fejlfrie runde som tæller, da top tre højst sandsyn - men alt kan jo ske - skal fndes blandt dem, der får lev fejlfrie rundr hele vejen. Så generelt var tempoet oppe, så man holdt sig indenfor den fejlfrie tid, men ikke så der blev redet de store satsninger.

Vinderen blev den rutinerede Benedikte Rie Truelsen på Qunnie. Hun red i tiden 53,28 sek på den lille hurtige hest, og det var næsten 2 sekunder hurtigere end nr. 2. Nr. 2 blev endnu en rutineret ung pige, nemlig Clara Hallundbæk på Quimono de la Roque e. Kannan/Quick Star, som red i tiden 55.14 sek. Nr. 3 blev Christina Nielsen på Couleur Queen e. Couleur Rouge/Pilot, hvor hun kom i mål i tiden 56.64 sek, som havde fået den svære opgave at ride fejlfrit, selvom hun var den anden rytter på banen. Sir Flik-Flak e. Sir Oldenburg/Frühling med Josephine Bøgh i sadlen blev i dag nr. 4 i tiden 57.03 sek. Som nr. 5 kom Sofie Yderstræde Bucka e. El Ninjo van de Kwade Heyde e. Heartbraker/Concorde, der som nr. 4 på banen var en af de i alt kun 8 juniorer, som det lykkedes at ride fejlfrit i dag.
På banen i dag var der desværre to ryttere, som måtte en tur i sandet, men for langt de fleste ryttere blev det til gode ture, men hvor man ikke var i tvivl om at nerverne spillede flere af rytterne et puds.
Finalen for juniorernes vedkommende bliver afholdt på søndag, og det er gratis at komme ind.

Se resultatliste HER.


Tilføjet d. 31-01-2015 kl. 00:25 af i kategorien Ridesport.
Tags: Vilhelmsborg og DM.





Seneste relaterede nyheder
05-10-20 Ingen efterbetaling ved Agria
06-09-20 DM-sejr og frieri på samme dag
05-09-20 Dufour og Cassidy i front af DM 2020
26-08-20 Succesfuldt avler/rytter-par gør det igen
17-06-20 DM i distance afvikles i 2020 i national klasse
15-05-20 DM i springning udskudt
22-02-20 Oplev igen de bedste beslagsmede dyste i Herning
29-08-19 DM gik til en sikker Alexander Yde Helgstrand
27-08-19 Celine Silfen ny danmarksmester
16-07-19 Få styr på FEI-regler inden CSI og DM


Informationer om HN


Annoncering


Mest populære sider